رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان آشتیان خبر داد:
اتمام عملیات شانه سازی محور آشتیان – حاتم آباد+تصاویر
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان آشتیان از اتمام عملیات شانه سازی در محور آشتیان – حاتم آباد خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل ازسفیر آشتیان رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان آشتیان در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی سفیر آشتیان از اتمام عملیات شانه سازی در محور آشتیان – حاتم آباد خبر داد و گفت: به منظور جلوگیری از بروز حادثه و حفاظت از جان هموطنان، عملیات شانه سازی محور آشتیان – حاتم آباد طی روزهای اخیر در دست اقدام قرار گرفت و به اتمام رسید.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, سفیر آشتیان,
وی همچنین به ضروری بودن طرح شانه سازی این محور اشاره کرد و اضافه کرد: این عملیات در مسافتی به طول تقریبی سه کیلومتر انجام شده است.
آزادبخت در خصوص سایر اقدامات اداره متبوعش نیز خاطر نشان کرد: علاوه بر اتمام عملیات فوق، در همین محور و در مسافتی به طول 25 کیلومتر اختلاف سطح شانه خاکی با آسفالت در حال برطرف شدن است.
,
,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه