رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت آشتیان خبر داد:

نمایشگاه عرضه مستقیم کالا

نمایشگاه عرضه مستقیم کالا
نمایشگاه پاییزه آشتیان همزمان با آغاز بکار نمایشگاه‌های پاییزه در مراکز استان‌ها و شهرستان‌های بزرگ آغاز به کار می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از سفیر آشتیان نصرالله امیدوار با اشاره به قرار گرفتن  آستانه بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید، پوشاک و لوازم التحریر را مهمترین کالاهای عرضه شده در این نمایشگاه عنوان کرد و اظهار داشت: گروه اصلی کالاهای این نمایشگاه را لوازم التحریر، کیف، کفش و اقلام مرتبط با دانش آموزان و دانشجویان تشکیل می دهند اما در کنار اینها مثل سال های قبل محصولات دیگری  عرضه می شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, سفیر آشتیان,

 

,

وی گفت: این نمایشگاه در آستانه بازگشایی مدارس با هدف تنظیم قیمت‌ بازار در شهرستان آشتیان  در تاریخ 3 شهریورماه جاری در محل همیشگی نمایشگاه های شهرستان واقع در سالن شهید زینلی راه اندازی می شود و  4 شهریور رسما با مراسم افتتاحیه آغاز بکار می کند.

,

 

,

امیدوار افزود: این نمایشگاه با 15 غرفه به مدت 10 روز ، از ساعت 8 الی 13  و 15 الی 21/30 شب میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود.

,

  

,

در نمایشگاه فروش پاییزه  لوازم تحریر، کیف و کفش، پوشاک و سایر محصولات برای خرید شهروندان عرضه می‌شود. تعداد غرفه ها نیز به شرح است: 3 غرفه پوشاک، 3 غرفه لوازم التحریر و کیف، 3 غرفه کفش، 1 غرفه گل تزئینی، 2 غرفه سوغات، 1 غرفه عطاری، 2 غرفه پلاستیک و 1 غرفه ویژه ی محصولات بهزیستی. 

,

 

,

وی افزود: اگر تصمیمی بر فروش العاده گرفته شود، حتما به اطلاع همشهریان خواهد رسید. 

,

 

,

گفتنی است، محصولات این نمایشگاه زیر قیمت فروش بازار به شهروندان عرضه می‌شود و از کیفیت و تنوع خوبی برخوردار است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه