مدیر کل تعزیرات حکومتی استان خبر داد

محکومیت ۸۵ میلیون ریالی عامل قاچاق در قزوین

محکومیت ۸۵ میلیون ریالی عامل قاچاق در قزوین
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان قزوین از محکومیت عامل قاچاق 900ثوب شال زنانه دراین استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود احمدی مدیر کل تعزیرات حکومتی استان قزوین در گفت‌وگو با  شاخص،از محکومیت عامل قاچاق ۹۰۰ثوب شال زنانه دراین استان خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص،,

وی افزود:ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان قزوین در حین گشت زنی و کنترل خودروها در اتوبان قزوین- تهران با مشکوک شدن به یک خودروی عبوری پس از متوقف ساختن آن ۹۰۰ثوب شال زنانه قاچاق راکشف کردند.

,

این مسوول بیان کرد: پس از بررسی، پرونده تشکیل و جهت رسیدگی به شعبه هفتم رسیدگی به جرائم قاچاق کالا و ارزتعزیرات حکومتی شهرستان قزوین ارجاع داده شد.

,

احمدی در انتها گفت: این شعبه با احضار متهم و بررسی اسناد و مدارک موجود تخلف انتسابی را محرز تشخیص داده و متهم را علاوه بر ضبط کالای مکشوفه به نفع دولت به پرداخت ۸۵ میلیون ریال جریمه نقدی در حق دولت محکوم کرد.

,

انتها پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه