هم زمان با هفته منابع طبیعی؛

۲۰۰ اصله نهال در چهارمحال و بختیاری توزیع می شود

۲۰۰ اصله نهال در چهارمحال و بختیاری توزیع می شود
رئیس اداره آموزش و ترویج منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال وبختیاری گفت: امسال همزمان به آغاز هفته منابع طبیعی و روز درختکاری 200 هزار اصله نهال در استان توزیع می‌شود که بخشی از آن برای توسعه فضای سبز و جنگل‌کاری‌های دولتی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هومان خاکپور رئیس اداره آموزش و ترویج منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری در گفتگو با خبرنگار بام ایران خبر؛ اظهار کرد: اجرای طرح نهال کاری گلزار شهدا و بقاع متبرکه با همکاری اداره اوقاف و امور خیریه، برگزاری ویژه برنامه‌هایی در مدارس و همایش منابع طبیعی در روز ۲۰ اسفندماه در دانشگاه شهرکرد برگزار می‌شود.

رئیس اداره آموزش و ترویج منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال وبختیاری بیان کرد: همچنین مقرر گردید با همکاری هلال احمر استان ۲ هزار نفر از سازمان جوانان هلال احمر را آموزش و بعد از آن به آن‌ها کارت همیار طبیعت داده می‌شود.

خاکپور با بیان اینکه امسال ۲۰۰ هزار اصله نهال در استان توزیع می‌شود، خاطرنشان کرد: از مجموع ۲۰۰ هزار نهال ۱۵ هزار نهال کبوده و مابقی نهال انجیر، انار، سنجد و بلوط است که در استان تهیه شده که هم به آب کمتری نیاز دارند و هم اینکه حرفه اقتصادی و اجتماعی برای مردم به دنبال دارد.

محسن حبیبی مسئول حفاظت محیط زیست چهارمحال وبختیاری نیز در ادامه این گفتگو گفت: نظارت بر ۲۵۰ واحد تولیدی جهت ایجاد ۲۵ درصد فضای سبز یکی از مهم‌ترین برنامه‌های محیط زیست در هفته منابع طبیعی است.

وی افزود: با توجه به اینکه با معضل کم آبی مواجه هستیم بنابراین باید به سمت کاشت گونه‌های درخچه‌ای و گل محمدی حرکت کنیم.

علی نظری رئیس سازمان دانش‌آموزی چهارمحال وبختیاری نیز در ادامه افزود:درختکاری به‌ عنوان یک اصل مهم در راستای افزایش شادابی و نشاط محیطی باید در مدارس استان مورد توجه بیشتر واقع شود.

وی در ادامه گفت بنابراین باید شرایطی فراهم شود تا جوانان و نوجوانان با شرکت در برنامه‌های فرهنگی و عملی کاشت درخت حضور داشته و از همین سنین بتوانند با گسترش منابع طبیعی و حفظ این منابع در ارتقای سلامت شهروندان و هم نوعان خود تلاش کنند و این مهم را در جامعه نهادینه کنند.

رئیس سازمان دانش‌آموزی چهارمحال وبختیاری با بیان اینکه در آستانه روز درختکاری باید نسبت به لزوم توجه به مقوله محیط زیست و نقش آن در حیات بشر اقدام شود، خاطرنشان کرد: حفظ منابع طبیعی و جلوگیری از تخریب و خطراتی که ممکن است بشر را تهدید کند باید به یک جریان عمومی تبدیل شود و این بحث باید در معارف و حوزه آموزش و پرورش هم وارد شود.

نظری بیان کرد: در همین راستا امسال قرار است ویژه برنامه‌های هفته منابع طبیعی در ۱۷ منطقه و نواحی استان و در ۲۶۰۰ مدرسه اجرا شود تا هم دانش‌آموزان و هم خانواده آن‌ها آموزش‌های لازم را فرا گیرند.

وی گفت: یکی از راه‌های اساسی حفظ و حراست از منابع طبیعی فرهنگ‌سازی عمومی مؤثر و مستمر است که باید در این باره اقدامات لازم از سوی مسئولان صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار بام ایران خبر؛ برنامه های هفته منابع طبیعی همه ساله از ۱۵ تا ۲۱ اسفندماه با هدف ترویج فرهنگ منابع طبیعی و توسعه زمینه های مشارکت مردم در حفظ این منابع خدادادی برگزار می شود.

انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, بام ایران خبر,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه