فرماندار باخرز در جمع اعضای شورای شهر:

فضای فعلی شهر باخرز در شأن مرکز یک شهرستان نیست

فضای فعلی شهر باخرز در شأن مرکز یک شهرستان نیست
فرماندار شهرستان باخرز گفت: محور قرار دادن شهروندان در جریان خدمت رسانی موجب رضایتمندی آنان می شود و فرهنگ و ارزشهای فرهنگی واسلامی باید در متن برنامه ریزی های شهری قرار گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سلام باخرز، جواد حسن زاده فرماندار شهرستان باخرز صبح امروز در جلسه شورای اسلامی شهر باخرز که در دفتر شورا برگزار شد، با اشاره به معضلات و مشکلات موجود در سطح شهر گفت:فرهنگ و ارزشهای فرهنگی واسلامی در متن برنامه ریزی های شهری قرار گیرد.شهرها بازتاب روابط اجتماعی - اقتصادی و خانوادگی هستند و محور قرار دادن شهروندان در جریان خدمت رسانی موجب رضایتمندی آنان می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  سلام باخرز, سلام باخرز,

وی اصول چهارده گانه شهر سالم شامل حیات بخشی پایدار، ایمنی و امنیت ، بهره وری اقتصادی، تعاون، دسترسی، تعادل، سازگاری، پویایی، هویت، زیبایی، تنوع، بهره وری وقت آزاد، بسته در نظر گرفتن شهر و داشتن احساس تعلق  بر شمرد و تاکید داشت:شهر تاب آور باید بتواند در شرایط غیر منظره به سرعت پاسخ دهد و در صورت نیاز تنظیمات را انجام دهند و با وجود شرایط  بد و ناراحت کننده به کار خود ادامه دهد .مدیریت شهری باید با توجه به نظم و قانون ، نظام ارتباطی مطلوب ، عدالت و فراگیری، رعایت زیبایی و استحکام بناها، حفظ هویت و اصالت شهر، توسعه فضای سبز ، گسترش نمادهای دین و اخلاق، توجه به نیازهای جانبازان ، مصدومان جسمی و بانوان و جوانان و محیط زیست و استفاده از تجارب شهرهای موفق در رقابت و خدمت رسانی ماندگار باشد.

,

درابتدای این جلسه نیز فهمیده رئیس شورای اسلامی شهر گزارش مختصری از روند اقدامات انجام شده از زمان تصدی شورای شهر را مطرح کرد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه