logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به تغییر نام خیابان "کارگر شمالی"؛

بن بست مصدق!

بن بست مصدق!
کاربران توییتر با هشتگ "بن بست مصدق"‌به تصمیم شورای شهر تهران برای تغییر نام خیابان "کارگر شمالی"‌ به خیابان "مصدق" واکنش نشان دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کاربران توییتر با هشتگ "بن بست مصدق"‌به تصمیم شورای شهر تهران برای تغییر نام خیابان "کارگر شمالی"‌ به خیابان "مصدق" واکنش نشان دادند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

طی روزهای گذشته برخی چهره‌های سیاسی اصلاح‌طلب و اعضای شورای شهر تهران از تغییر نام خیابان "کارگر شمالی" به خیابان "مصدق" خبر دادند و این موضوع با واکنش کاربران توییتر مواجه شد.

,

حجت نظری عضو شورای شهر تهران در خصوص این تصمیم شورا به ایسنا گفته است: "چندی پیش با توجه به واکنش‌هایی که در فضای مجازی نسبت به نام گذاری تونل آرش- اسفندیار به نام مصدق صورت گرفت بررسی خیابانی به نام مرحوم مصدق را در دستور کار قرار گرفت و سرانجام بر اساس پیشنهاداتی که در فضای مجازی و در جلسه کمیسیون فرهنگی شورا توسط اعضاء مطرح شد،  در نهایت به این جمع بندی رسیدیم که خیابان کارگر  شمالی به نام مرحوم مصدق نام گذاری شود."

, .,

وی دی بخش دیگری از این گفت‌وگو می‌گوید: "این تغییر نام مصوبه کمیسیون نام گذاری را دارد و به هیات رییسه اعلام وصول شده است و منتظر هستیم تاهیات رییسه این تغییر نام را در دستور کار صحن قرار دهد تا توسط اعضای شورای شهر به تصویب نهایی برسد."

, .,

این تصمیم شورای شهر تهران با واکنش تند کاربران شبکه‌های اجتماعی به خصوص توییتر مواجه شد و توییتری‌ها با هشتگ "بن بست مصدق" به این موضوع واکنش نشان دادند.

,

در ادامه برخی از توییت‌های کاربران را می‌خوانیم:

,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

انتهای پیام/

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه