هشدار مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری سمنان:
خطر فرونشست زمین، راه آهن سمنان را تهدید می کند
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان نسبت به احتمال فرونشست زمین در خطوط راه آهن استان هشدار داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، علی نقی حیدریان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش پدیده فرونشست زمین در استان سمنان گفت: متاسفانه فرونشست زمین در استان سمنان هر سال نسبت به سال قبل وضعیت وخیم تری پیدا می کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان اصلی ترین علت وقوع این پدیده را خالی شدن سفره های زیرزمینی از آب دانست و افزود: کاهش بارندگی و تشدید خشکسالی در سالهای اخیر به افت شدید میزان آب های زیرزمینی منجر شده که این موضوع، فرونشست زمین در مناطقی از استان سمنان را به دنبال داشته است.
,حیدریان ادامه داد: فرونشست زمین محدود به یک نقطه از استان سمنان نیست و در حال حاضر مناطقی مانند جنوب غربی شهر سمنان به سمت صوفی آباد، بخش هایی از جاده نظامی سمنان و روستای اعلا و نیز جنوب شهرستان دامغان با این پدیده روبرو هستند.
,وی از تشکیل کمیته ای در استانداری سمنان برای بررسی فرونشست زمین و اتخاذ راهکارهایی به منظور کند کردن روند این پدیده در استان خبر داد و گفت: اداره کل منابع طبیعی استان نیز یکی از دستگاه های عضو این کمیته است.
,مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با هشدار در خصوص احتمال بروز حادثه برای خطوط راه آهن بر اثر فرونشست زمین خاطرنشان کرد: خطر فرونشست زمین در مناطق جنوبی سمنان یک تهدید جدی برای خطوط راه آهن استان است که ممکن است در صورت بروز حادثه پیامدهای سنگینی به دنبال داشته باشد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه