بخشدار مرکزی بهمئی خبر داد؛
آغاز اجرای پروژه بهسازی و روکش آسفالت جاده ماغر به ممبی
عملیات اجرایی پروژه بهسازی و آسفالت جاده ماغر به ممبی به طول 10 کیلومتر از هفته جاری آغاز می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آوای ماغر؛ بخشدار مرکزی شهرستان بهمئی صبح امروز از آغاز پروژه بهسازی، تعریض و روکش آسفالت جاده ماغر به سمت ممبی خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای ماغر,علی کرم صدیقی فر تصریح کرد:این پروژه از امامزاده عبداله (ع) در تنگ ماغر شروع می شود و تا نزدیکی روستای الهی آباد ممبی ادامه دارد.
,وی افزود:طول پروژه 10 کیلومتر است که 13 میلیارد ریال اعبتار از محل اعبتارات راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد به آن اختصاص یافت.
,بخشدار مرکزی بهمئی خاطرنشان کرد:با توجه به کوهستانی بودن مسیر و دید کم در برخی از پیچ های جاده، خاکبرداری موانع دید و تعریض به میزان کافی از دیگر وظایف پیمانکار پروژه می باشد.
,صدیقی فر در پایان گفت:این پروژه از هفته جاری شروع می شود که سعی می کنیم با توجه به ایام نوروز و رفاه حال شهروندان در سریع ترین زمان ممکن از آن بهره برداری شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه