رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری میاندوآب:

۱۲ هزار اصله نهال در هفته منابع طبیعی در میاندوآب غرس می شود

۱۲ هزار اصله نهال در هفته منابع طبیعی در میاندوآب غرس می شود
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری میاندوآب از غرس 12 هزار اصله نهال در این شهرستان همزمان با هفته منابع طبیعی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم حسین زاده در گفت و گو با زرین خبر با اشاره به فرارسیدن هفته منابع طبیعی، اظهار کرد: به مناسبت هفته منابع طبیعی، برنامه های مختلف با مشارکت ادارات و نهادهای مختلف در این شهرستان با شعار “منابع طبیعی، با مردم و برای مردم” اجرا می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری میاندوآب گفت: امسال به مناسبت هفته منابع طبیعی، نزدیک به ۱۲ هزار اصله نهال در ۱۴ گونه مختلف و در بخش ها و مناطق مختلف شهرستان با مشارکت مسئولان و ادارات غرس می شود.

,

وی افزود: این نهال ها در راستای اجرای نهضت توسعه وافزایش فضای سبز،  به صورت رایگان در نقاط مختلف شهری و روستایی میاندوآب و بر اساس برنامه زمان بندی کاشته می شوند.

,

حسین زاده تصریح کرد:‌ منابع طبیعی نیازمند توجه همگانی بوده و لازم است تا همگان در راستای حفظ منابع طبیعی گام بردارند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه