رئیس شورای شهرستان ری:
بنیاد شهید برای جانبازان زیر 25 درصد تعاونی ایجاد کند
رئیس شورای شهرستان ری گفت: بنیاد شهید با مشارکت فرمانداری، شهرداری و شورای شهر برای جانبازان زیر 25 درصد یک تعاونی ایجاد کند و جانبازان صاحب سهام شوند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بهنقل از آفتاب ری ؛ نهمین جلسه شورای اسلامی شهرستان ری به ریاست حسن خلیلآبادی و با حضور اکثریت اعضا تشکیل شد و رؤسای ادارات راهداری و حمل و نقل جاده ای و بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ری در این جلسه به ارائه گزارش عملکرد اداره خود پرداخته و درخصوص رفع مشکلات با اعضای شورا تبادل نظر کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب ری ؛, آفتاب ری, شهرستان ری در این جلسه به ارائه گزارش عملکرد اداره خود پرداخته و درخصوص رفع مشکلات با اعضای شورا تبادل نظر کردند. ,خلیل آبادی در ابتدای این جلسه با اشاره به جشن نیکوکاری گفت: سعی کنیم همه کارهایمان در جهت نیکوکاری باشد به روایات پیامبر درباره همسایه داری اشاره کرد و گفت به وضعیت معیشتی همسایگان و اطرافیان خود رسیدگی کنیم.
,وی با اشاره به اینکه در هفته درختکاری قرار داریم، افزود: درخت در تهران خیلی اهمیت دارد. در روستای کن که مرکز بزرگی برای تنفس تهران بوده، بالای چندهزار مترمربع باغ از بین رفته و تبدیل به برج شده است. امروز هر فردی که درختی بکارد یعنی جان یک انسان را نجات می دهد.
,رئیس شورای شهرستان ری به کودکان بیمار بستری در بیمارستان مفید اشاره کرد و گفت: عدم اکسیژن رسانی کافی در دوران بارداری و زایمان موجب بیماری این کودکان شده است و لذا باید توجه داشته باشیم هزینه هایی که برای درمان صرف می شود خیلی بیشتر از هزینه های ایجاد فضای سبز است.
,خلیل آبادی با تبریک سالروز ولادت امام خمینی(ره) و میلاد باسعادت حضرت صدیقه طاهره(س) افزود: حضرت زهر(س) الگوی تمام زنان و مردان است که در کنار اینکه بانویی عالمه، مادر و همسری نمونه بود، خارج از خانه نیز چهره ای سیاسی بودند که در مبارزه با استبداد، مقاوم و پیشرو بودند.
,رئیس شورای شهرستان ری در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: برخی از خانواده های شهدا گاهی دچار مشکلاتی هستند که خودشان به دلیل عزت نفسی که دارند مشکلات را بیان نمی کنند اما ما وظیفه داریم که به مسائل آنها رسیدگی کنیم.
,وی یادآور شد: کشور بعد از انقلاب دچار جنگی ناخواسته شد که در پی آن با بحران هایی مواجه شدیم و شهدای زیادی در راه دفاع از وطن تقدیم کردیم که خانواده های آنها دچار مشکلاتی شدند و لذا کار کردن در بنیاد شهید کار دشواری است که به همه کارکنان بنیاد شهید خداقوت می گوییم.
,خلیل آبادی با بیان اینکه همه شهدا حق به گردن ما دارند گفت: شهدای سیام تیر در آرامستان ابن بابویه مدفون هستند که از بنیاد شهید شهرستان ری می خواهم مقبره این شهدا مناسب سازی شود.
,وی ادامه داد: پیشنهاد می کنم برای جانبازان زیر 25درصد یک تعاونی ایجاد شود و جانبازان سهامداران این تعاونی شوند خانواده شهدا و ایثارگران تحت پوشش بنیاد هستند و برای جانبازان زیر 25درصد می توانیم با مشارکت فرمانداری، شهرداری و شورای شهر این تعاونی را ایجاد کنیم که خودشان آورده ای داشته باشند و یا تسهیلاتی از بانکها برایشان فراهم کنیم تا بتوانند صاحب سهام شوند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه