خبر خوش نماینده مردم پلدختر ومعمولان در مجلس:

۱۰ هزار جمعیت پلدختر مشمول کاهش تعرفه برق گرمسیری با ضریب یک شدند

۱۰ هزار جمعیت پلدختر مشمول کاهش تعرفه برق گرمسیری با ضریب یک شدند
نماینده مردم پلدختر و معمولان درمجلس گفت:با مساعدت وزارت نیرو برای تابستان 97جمعیتی بالغ بر 10هزار نفر از جمعیت شهرستان پلدختر مشمول کاهش تعرفه برق گرمسیری می شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سید حمید رضا کاظمی نماینده مردم پلدختر ومعمولان درمجلس در گفتگو با خبرنگار بیان روز با اشاره به مطالبه مردم در خصوص کاهش تعرفه برق پلدختر اظهار داشت: از اول دوره نمایندگی با توجه به اهمیت مطالبه مردم با طی  یک سال ونیم پیگیری و  برگزاری جلسات متعدد کارشناسی با کارشناسان شرکت توانیر،وزارت نیرو ،ارسال نامه هایی به معاون اول رئیس جمهور،وزیر نیرو جلسه مشترک کارشناسان هواشناسی و وزارت نیرو توانستیم بالاخره موافقت عملی وزارت نیرو برای کاهش تعرفه برق در شهرستان بگیریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بیان روز,

 

,

وی با قدردانی  از زحمات مهندس خودنیا مدیرعامل شرکت توزیع برق ،هاشمی مدیرکل هواشناسی لرستان افزود:براین اساس 30روستای پلدختر جمعیتی بالغ بر10هزارنفراز مزیت کاهش تعرفه برق گرمسیری با ضریب یک در تابستان 97می توانند بهره مند شوند.

,

 

,

نائب رئیس کمیسیون شورای ها وامور داخلی مجلس با بیان اینکه هدف اولیه وزارت نیرو از این کار قانع شدن ما بود افزود: با اصرار وپیگیری هایی  داشتیم ،نامه  ای از طریق کمیسیون انرژی مجلس و مجددا برگزاری جلسه ای با وزیر نیرو رضا اردکانیان داشته ایم مطالبه کاهش تعرفه برق را برای شهرستان دوباره مطرح وتاکید کردیم.

,

 

,

کاظمی عنوان کرد:دکتر اردکانیان بر انجام کارهای کارشناسی مجددا دستور داده اند وحتی شفاهی موافقت خود را با این موضوع انجام داده ولی تا مکتوب و به دستورالعمل تبدیل شود نیاز به پیگیری و تلاش است.

,

 

,

وی  با اشاره به تفاوت ضزیب مصرف برق یک و سه  افزود: ضریب یک کل مصرف واقعی مصرف کننده محاسبه می شود ولی ضریب 3براساس ضزیب مصرف محاسبه می شود.

,

 

,

کاظمی تصریح کرد: حالت عادی ضریب مصرف برای مشترکان چهار است و کمی پایین تر ضریب سه و گرمسیری به صورت ویژه ضریب یک محاسبه می شود.

,

 

,

 

,

وی ادامه داد:درگذشته برای کاهش تعرفه برق گرمسیری اقداماتی انجام شده کهبه نتیجه نرسید.

,

 

,

وی یادآورشد:دولت بر اساس قواعدی دارد کار خیلی مشکلی است که اگر درگذشته کارهایی در این رابطه صورت می گرفت الان کار راحت تر بود ولی الان یک مقدار کار سخت تر  شده که همچنان برای تحقق مطالبه مردم تا حصول نتیجه نهایی تلاش خواهم کرد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه