رئیس هیأت مدیره مجتمع فولاد کویر آران و بیدگل:
وضعیت اقتصادی ارائه خدمات را دچار مشکل کرده است
رئیس هیأت مدیره مجتمع فولاد کویر آران و بیدگل، گفت: سال های اخیر اقتصاد دچار بیماری بوده و همین موضوع دست ما را برای ارائه کمک بسته نگه داشته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید خوروش در گفتگو با خطب شکن، خدمت به شهرستان و اجرای فعالیت های عام المنفعه را از وظایف مجموعه فولاد کویر بر شمرد و اظهار کرد: در سال های اخیر اقتصاد دچار بیماری بوده و همین موضوع دست ما را برای ارائه کمک بسته نگه داشته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خطب شکن,رئیس هیأت مدیره مجتمع فولاد کویر چالش های صنعت را بسیار زیاد دانست و اضافه کرد: به بار نشستن خدمات فولاد کویر در شهرستان زمان بر است و باید برای دیدن ثمرات فعالیت های مجموعه، به آن وقت داد.
,خوروش در مورد اخراج کارگران فولاد که چندی پیش اعتراضاتی را در شهرستان به دنبال داشت، مدعی شد: عمده کارگران اخراج شده به سر کار باز گشته اند.
,وی عنوان کرد: برخی از این کارگران به سر کار بازگشته اند، عده ای به دیگر واحدهای صنعتی منطقه جذب شده اند و برخی هم از بیمه بیکاری استفاده می کنند، در عین حال مجتمع از نظر نیروی کار با مشکلی مواجه نیست و کار خود را دنبال می کند.
,خوروش در مورد دلیل این اخراج ها تصریح کرد: در یک برهه به دلیل افزایش قیمت جهانی مواد خام فولادی، تولیدکنندگان داخلی گرایش بیشتری به صادرات محصولات خود نشان دادند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه