از لابهلای روزنامهها؛
دلار ۱۰۰۰ تومان؛ زنده باد آزادی!
قرار است سر خلقالله را به خروس قندی گرم کنند تا متوجه درد بیدرمان بدهکاریهای سنگین چندمیلیاردی و رشد برقآسای قیمت دلار صاحب مرده که از شیر مرغ تا جان آدمیزاد در این مملکت به نوسان آن بستگی دارد ن[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نشریه جبهه در دهه هفتاد به سردبیری مسعود دهنمکی منتشر میشد و بخش زیادی از جریانات مذهبی را تغذیه فکری میکرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مسعود دهنمکی ,

, این نشریه در شماره هفدهم خود که یک روز پس از ۱۸ تیر منتشر شده است در سرمقالهای به قلم مسعود دهنمکی درباره افزایش ناگهانی قیمت دلار مینویسد: ظاهرا قرار است سر خلقالله را به خروس قندی گرم کنند تا متوجه درد بیدرمان بدهکاریهای سنگین چند میلیاردی و رشد برقآسای قیمت دلار صاحب مرده که از شیر مرغ تا جان آدمیزاد در این مملکت به نوسان آن بستگی دارد نشوند.
,مردم را به اسم آزادی مطبوعات و تهدید آن و توسعه سیاسی و دوچرخه سواری و غیره سرکار بگذاریم و دغدغهی اصلی آنها را از عدالت، جلب بازیهای سیاسی نماییم تا متوجه نشوند که در عرصه اقتصاد چه بر سر این کشور میآید.
, مردم را به اسم آزادی مطبوعات و تهدید آن و توسعه سیاسی و دوچرخه سواری و غیره سرکار بگذاریم و دغدغهی اصلی آنها را از عدالت، جلب بازیهای سیاسی نماییم تا متوجه نشوند که در عرصه اقتصاد چه بر سر این کشور میآید.,

, آقایان کاسه گدایی به دست گرفته و بدنبال اخذ وامهای میلیاردی، دست نیاز مقابل بانک جهانی تحت سیطره صهیونیستها و کشورهای دیگر دراز میکنند و در داخل کشور جنجال آزادی، استقلال و ... سر میدهند.
]
ارسال دیدگاه