رئیس اداره آموزش وپرورش گناباد:
بیش از ۶هزار دانش آموز کم بضاعت درگناباد وجود دارد
رئیس اداره آموزش وپرورش گناباد درجشن نیکوکاری گفت: بیش از ۶ هزار کم بضاعت و ۵۰۰دانش اموز یتیم داریم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ محمد پور رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد صبح امروز در جشن نیکوکاری در دبیرستان شاهد ریحانه النبی با حضور مسولین شهرستان گفت :درشهرستان گناباد بیش از ۶ هزار کم بضاعت و ۵۰۰ دانش اموز یتیم وجود دارد که از این تعداد۱۲۰نفر تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) وجود دارند و برای سایرین دست نیاز بسوی خیران در آستانه سال نو داریم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,,
وی افزود: در ذات انسانها انفاق وجود دارد و هر انسانی دوست دارد تا لبخند را بر لبان یک نیازمند ببیند و به همین خاطر امسال با همکاری کمیته امداد این جشن برگزار شد.
,,
رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد اظهار کرد: امیدواریم خیرین هم با کمک خود بیش از گذشته این اداره را کمک نمایند تا نیاز دانش اموزان نیازمند بر اورده شود.
,,
وی افزود: امسال با کمک برخی خیرین میوه شب عید نیازمندان تامین شده و از طرف یک خیر دیگر مقداری کفش تهیه شده که بین دانش اموزان نیازمند توزیع خواهد شد.
,,
محمد پور تصریح کرد: تا کنون بیش از ۱میلیارد و ۹۵۰ملیون ریال کمک خیرین توسط کمیته امداد به این امر اختصاص یافته است.
,,
در این مراسم دانش اموزان گنابادی کمک های نقدی خود را به اقشار محروم اهدا کردند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه