معاون آموزش وپرورش مازندران اعلام کرد؛

اجرای طرح مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تا شهریور ۹۷

اجرای طرح مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تا شهریور ۹۷
معاون آموزش متوسطه آموزش وپرورش مازندران گفت: طرح مهارت‌آموزی دانش‌آموزان براساس کتاب آموزش مهارت‌های کوتاه مدت از اسفندماه امسال در 10 درصد از مدارس متوسطه اول آغاز شد و تا پایان شهریور 1397 ادامه دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آوای‌شمال، اسفندیار نظری شب گذشته در جمع مدیران مدارس محمودآباد اظهار داشت: نیروی انسانی باید به‌گونه‌ای تربیت شود که بتواند باشکوفایی استعدادهای نهفته، گسترش و تعمیق فرهنگ، اخلاق و روابط انسانی زمینه بروز خلاقیت، پژوهش و کارآفرینی را در دانش آموزان فراهم نماید.

وی با بیان اینکه تمامی برنامه‌ریزی‌ها باید بر اساس سند تحول بنیادین باشد، افزود: ارتقای کیفیت و تعالی مدیریت مدرسه نیازمند بهره‌گیری از سبک‌های رهبری، مدیریت مشارکتی، فرایند مدار و کیفیت جامع است.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران ادامه داد: مدیران مدارس به عنوان سیستم‌های پویا و فعال به گونه‌ای عمل کنند که معلمان، دانش‌آموزان، خانواده‌ها و کارکنان توانایی درک فرصت‌ها برای توسعه کیفیت در مدرسه را پیدا نموده و با بهره‌گیری از ابزارهای مدیریت موجبات توسعه مدارس را فراهم کنند که در این راه مدیران اثر بخش تلاش می‌کنند تا برنامه‌ریزی استراتژیک را وارد رفتار روزانه مدارس کنند و ضمن آینده نگری و بررسی دیدگاه‌های نو، از آن استقبال کرده و برای دانش‌آموزان و معلمان امید و خوش‌بینی و نشاط فراهم کنند.

این مسئول از سند تحول بنیادین به‌عنوان سند گفتمان آموزش و پرورش یاد و خاطرنشان کرد: یکی از محورهای مهم و اساسی این سند فراهم نمودن بسترهای اشتغال فارغ‌التحصیلان است.

نظری بر اجرای طرح مهارت‌آموزی در قالب طرح "ایران مهارت" در مدارس تاکید کرد و از مدیران مدارس خواست تا با اجرای این طرح زمینه‌های کارآفرینی و اشتغال را برای دانش‌آموزان ایجاد کنند.

وی تصریح کرد: طرح مهارت‌آموزی دانش‌آموزان براساس کتاب آموزش مهارت‌های کوتاه مدت با همکاری و استفاده از ظرفیت‌های سازمان فنی‌وحرفه‌ای از اسفند ماه امسال در 10 درصد از مدارس متوسطه اول آغاز شد و تا پایان شهریور 1397 ادامه دارد.

معاون آموزش متوسطه آموزش وپرورش مازندران با اشاره به موضوع هدایت تحصیلی دانش‌آموزان و ایفای نقش مدیران و مشاوران در این زمینه، ادامه داد: برای دستیابی به این هدف باید با تشکیل کمیته هدایت تحصیلی، در جهت آموزش و توجیه اولیای دانش‌آموزان و ایجاد ظرفیت در همه رشته‌ها تلاش جدی و مؤثر داشته باشیم.

نظری در پایان دریافت دیدگاه‌ها و نقطه نظرات، کنجکاوی مفهومی، تفکر انتقادی، تفکر سیستمی، مربیگری و کنترل هیجانات و احساسات را هفت مهارت رهبری مدیران نام برد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای‌شمال,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه