شهردار هادیشهر:

سرانه فضای سبز هادیشهر از میانگین کشوری آن پایین است

سرانه فضای سبز هادیشهر از میانگین کشوری آن پایین است
سرانه فضای سبز هادیشهر 7.2 متر است که این سرانه کمتر از میانگین کشوری است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جلفانیوز، شهردار هادیشهر در گفتگو با خبرنگار این پایگاه با بیان اینکه به مناسبت  هفته منابع طبیعی ۲۰۰ اصل درخت در بلوار ها و مدارس شهر کاشته شد گفت: کل مساحت فضای سبز در هادیشهر 24 هکتار است که در کشور  سرانه فضای سبز برای هر نفر به طور میانگین 9 الی 12 متر مربع بوده که در شهر هادیشهر 7.2 متر است.
غلامرضا فرج زاده با تاکید بر اینکه سرانه فضای سبز هادیشهر کمتر از میانگین کشوری است افزود: دلیل پایین بودن میانگین فضای سبز در این شهر، کمبود آب بوده که شهرداری به دنبال رفع این مشکل است.
وی ادامه داد: انتقال آب دشت هادیشهر و دشت گردیان با اعتباری بالغ بر 5 میلیارد ریال برای تامین آب خام قابل استفاده برای آبیاری فضای سبز از جمله اقدامات شهرداری است.
فرج زاده تصریح کرد: با انتقال آب دشت هادیشهر 50 هکتار بر فضای سبز هادیشهر افزوده که در این صورت از سرانه کشوری پیشی خواهد گرفت.
وی با اشاره به برنامه های شهرداری هادیشهر برای احیای فضای سبز اظهار کرد:  کاشت 3000 اصل نهال در تپه های شمال هادیشهر و ایجاد فضای سبز در حدود 4 هکتار در مسکن مهر جنوب هادیشهر برنامه های شهرداری برای سال آینده در زمینه ایجاد فضای سبز است.
شهردار هادیشهر در پاسخ به چرایی خشک شدن بخشی از درختان تپه های شمال هادیشهر معروف به پارک جنگلی ملت عنوان کرد: خشک شدن درختان به دلیل مشکل کمبود آب بود که با خرید پمپ آب برقی با هزینه 70 میلیون تومان این مشکل هم مرتفع شده است.
وی افزود: بخشی از 3000 اصل نهال در نظر گرفته شده جایگزین درختان خشکیده شده خواهند شد.
غلامرضا فرج زاده در پایان عنوان کرد: ضمن تقدیر وتشکر از تمامی شهروندان فهیم هادیشهر در خصوص حفظ و نگهداری فضای سبز موجود خواهشمندیم بیش از پیش به حفظ فضای سبز و درختان توجه کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جلفانیوز,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه