معاون مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی:
مطالعه باید الویت اول مردم قرار گیرد
معاون مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با اشاره به این نکته که مطالعه باید الویت اول مردم قرار گیرد، گفت: در مقایسه با کشورهای توسعه یافته در بحث مطالعه و کتابخوانی آمار پایینتری داریم زیرا به برخی موارد بیشتر از مطالعه اهمیت میدهیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یوسف امینی در گفتگو با صبح توس، در رابطه با ترویج کتاب و کتابخوانی عنوان کرد: ما در مقایسه با کشورهای توسعه یافته در بحث مطالعه و کتابخوانی آمار پایین تری داریم زیرابه برخی موارد بیشتر از مطالعه اهمیت می دهیم، بنابراین طرح ها و برنامه هایی با محوریت کتابخانه ها و کتاب در سطح کشور برگزار می شود که بسیار لازم و ضروری است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,,
وی از مردم درخواست کرد آحاد اقشار جامعه بیشتر به کتابخانه ها مراجعه کنند و بیشتر با کتاب انس بگیرد و کتاب را به عنوان یار مهربانی بدانند که در زندگیشان وارد می شود.
,,
معاون مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: اینها به عنوان حلقه هایی هستند که باید کنار یکدیگر قرار بگیرند تا زنجیره نشر و کتاب بتواند مکمل هم باشند و خروجی آن جامعه کتابخوان باشد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه