هشدار پلیس فریمان به برهم زنندگان نظم و آرامش در چهارشنبه آخر سال

هشدار پلیس فریمان به برهم زنندگان نظم و آرامش در چهارشنبه آخر سال
فرمانده پلیس آگاهی فریمان گفت: افرادی که به دنبال برهم زدن نظم و آرامش در شب چهارشنبه سوری هستند بدانند که پلیس با برنامه‌ریزی صحیح و هماهنگی قضایی مانع از حرکت آنها شده و با آنها برخورد قانونی خواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اکبر قربانی در گفتگو با خبرنگار خبرفریمان با اشاره به ضرورت برخورد قاطعانه و جدی با برهم زنندگان نظم و امنیت در چهارشنبه آخرسال گفت: در ماموریت چهارشنبه آخر سال که استقبال از نوروز و بهار طبیعت است پلیس با آمادگی کامل و مقتدرانه مسئولیت خطیر برقراری نظم و آسایش مردم را عهده دار خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرفریمان,


فرمانده پلیس آگاهی فریمان گفت: فرماندهی انتظامی شهرستان فریمان با افرادی که بخواهند درچهارشنبه آخر سال نظم و آرامش شهروندان را به هم بزنند، مانع از حرکت آنها شده و با آنان برخورد قاطع و قانونی خواهد کرد.

,
,


وی در پایان از شهروندان و از کسبه خواست که در این زمینه مراقبت‌های لازم را داشته باشند و سعی کنند از مواد محترقه‌ای که باعث ایجاد خسارت به مردم می‌شوند، استفاده نکنند و اولیاء نیز تحرکات فرزندان خود را مراقبت کنند تا خدای‌نکرده حادثه ناگواری به وجود نیاید

,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه