در طرح اسکان نوروزی؛
نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در مدارس بندرترکمن برپا می شود
رییس آموزش و پرورش بندرترکمن از تمهیدات لازم و آشنایی بهتر مردم با فرهنگ منطقه در اسکان مسافران نوروزی در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آوای ترکمن ، مسعود ایمری با ذکر این خبر افزود:12مدرسه برای اسکان نوروزی مسافران در بندرترکمن در نظر گرفته شده است تا خدمات لازم را به مسافران نوروزی خدمت رسانی کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای ترکمن,وی تصریح کرد:امسال 2مدرسه در بندرترکمن با برپایی نمایشگاه های صنایع دستی،غذاهای بومی و سنتی در محیطی زیبا همراه با آلاچیق ترکمنی پذیرای مسافران نوروزی است.
,ایمری اضافه کرد:شناخت فرهنگ ترکمن به مسافران نوروزی موجب آشنایی بهتر میهمانان نوروزی خواهد شد و ظرفیت مناسبی برای گردشگری و افزایش مسافر در منطقه است.
,رییس آموزش و پرورش بندرترکمن خاطر نشان کرد:بندرترکمن همواره با جاذبه های سنی و گردشگری هر ساله پذیرای مسافران زیادی از اقصی نقاط کشور است.لذا لازم است تمهیدات شایسته ای در خصوص آشنایی فرهنگ منطقه برای مسافران در نظر گرفته شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه