کشف و ضبط ۸ قلاده بچه میمون در بازارچه مرزی کیله سردشت
رئیس اداره حفاظت محیط زیست سردشت گفت: فردی که قصد خارج کردن غیرقانونی ۸ بچه میمون از طریق بازارچه مرزی کیله را داشت، دستگیر شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ “خالد بایزیدی” روز دوشنبه به خبرنگار بُلفَت گفت: این بچه میمون ها که توسط یک قاچاقچی اهل یکی از شهرستان های همجوار حمل می شدند با همکاری و هماهنگی عوامل مرزبانی سردشت قبل از خروج از مرز کشف و ضبط شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بُلفَت, بُلفَت,رئیس اداره حفاظت محیط زیست سردشت افزود: در این راستا یک نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده تخلف تحویل مقامات قضایی سردشت شد.
وی اظهار کرد: ۸ بچه میمون کشف شده با هماهنگی دادستانی جهت روند و ادامه زیست طبیعی و بازگرداندن به زیستگاه اصلی خود به اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی تحویل داده شدند.
بایزیدی اضافه کرد: میمون های کشف شده جزو گونه های غیر بومی ایران و از خانواده ماکاک رزوس و کوچک جثه بوده که بیشتر از شرق کشور بصورت قاچاق وارد می شوند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست سردشت افزود: در این راستا یک نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده تخلف تحویل مقامات قضایی سردشت شد.
,وی اظهار کرد: ۸ بچه میمون کشف شده با هماهنگی دادستانی جهت روند و ادامه زیست طبیعی و بازگرداندن به زیستگاه اصلی خود به اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی تحویل داده شدند.
,بایزیدی اضافه کرد: میمون های کشف شده جزو گونه های غیر بومی ایران و از خانواده ماکاک رزوس و کوچک جثه بوده که بیشتر از شرق کشور بصورت قاچاق وارد می شوند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه