logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

عضو شورای شهر شیراز:

شهرداری شیراز در جذب سرمایه گذاران ضعیف عمل کرده/ برنامه مدونی جهت تسهیل فضای سرمایه گذاری وجود ندارد

شهرداری شیراز در جذب سرمایه گذاران ضعیف عمل کرده/ برنامه مدونی جهت تسهیل فضای سرمایه گذاری وجود ندارد
رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری در شورای شهر شیراز، گفت: شهرداری شیراز علیرغم قدمت صد ساله اش تاکنون در جذب سرمایه گذاران خارجی و داخلی ضعیف عمل کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری در شورای اسلامی شهر شیراز در گفتگو با شیرازه، درخصوص نحوه سرمایه گذاری شهرداری شیراز، گفت: امروزه در شهرداری شیراز هیچ برنامه مدونی جهت جذب سرمایه گذار و تسهیل فضای سرمایه گذاری وجود ندارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شیرازه,

سینا بنی زمانی با اظهار اینکه این موضوع مختص شهرداری شیراز نیست، بیان کرد: شهرداری شیراز متفاوت از بقیه استان ها نیست؛ نیاز مبرم به چارچوب و روش مناسب که تعیین کننده نوع برخورد با سرمایه گذار خارجی و تسهیل این موضوع است، وجود دارد.

وی با اشاره به تکلیف بودجه ای کمیسیون سرمایه گذاری در بند 16، گفت: امروزه مهمترین نکته تهیه ساز و کار درستی جهت ارتباط گرفتن با سرمایه گذار و نحوه تعامل با آنها است.

رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری در شورای شهر شیراز بیان کرد: یکی از تکالیفی که ما به شهرداری کرده ایم این است که در ابتدای سال آینده چارچوب مدیریتی ارتباط با سرمایه گذاران را آماده کنند و به شورا ارائه دهند.

بنی زمانی بیان کرد: شهرداری شیراز علیرغم قدمت صد ساله اش تاکنون در جذب سرمایه گذاران خارجی و داخلی ضعیف عمل کرده است و آنگونه که لازم بوده رغبت برای حضور سرمایه گذاری ایجاد نشده است.

وی بیان کرد: سازمان سرمایه گذاری متولی این قضیه است اما عملا کاری انجام نمی شود و در حال حاضر جذب سرمایه گذار بصورت فردی انجام می شود، امیدواریم در آینده نزدیک خبر خوشی از جذب سرمایه برای کلان شهر شیراز به گوش برسد.

بنی زمانی در خصوص اینکه چرا خدماتی که به سرمایه گذاران خارجی ارائه داده می شود نسبت به افراد توانمند و متخصص خودمان بهتر و بیشتر است، گفت: رویکرد شورای شهر بر این محور است که بیشتر به سرمایه گذار داخلی بها دهد چرا که برای سرمایه و شهر خودش بهتر از گذشته می تواند عمل کند.

وی اظهار داشت: تلاش داریم با توجه به شرایط مالی و تحریمی در کشور، توان مان را بر روی جذب سرمایه گذار داخلی بگذاریم.

رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری در شیراز با تاکید بر اینکه در جذب سرمایه به داخل شهر حجم بسیاری از نقدینگی وارد استان می شود، اعتبارسنجی و ضمانت اجرایی را دو عامل مهمی عنوان کرد که سرمایه گذار باید داشته باشد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه