اختصاصی/
«مجمع ناشران دفاع مقدس» پروانه فعالیت گرفت
رئیس هیأت مدیره مجمع ناشران دفاع مقدس از دریافت پروانه فعالیت این مجمع در آستانه هفته دفاع مقدس خبر داد.[
علی ناظری، رئیس هیأت مدیره مجمع ناشران دفاع مقدس در گفتگو با خبرنگار فرهنگ و هنر شبکه اطلاع رسانی دانا از صدور پروانه فعالیت مجمع ناشران دفاع مقدس خبر داد و گفت: با صدور این مجوز، مجمع ناشران دفاع مقدس، اولین تشکل رسمی ناشران تخصصی حوزه دفاع مقدس خواهد بود که در راستای صدور و ترویج فرهنگ مقاومت در عرصهی داخلی و بین الملل تلاش خواهد کرد.
, علی ناظری، رئیس هیأت مدیره مجمع ناشران دفاع مقدس در گفتگو با خبرنگار, فرهنگ و هنر , شبکه اطلاع رسانی دانا,مجمع ناشران دفاع مقدس هم زمان با بیست و پنجمین نمایشگاه کتاب دفاع مقدس تأسیس شد و در سال گذشته در نمایشگاه بین المللی فرانکفورت حضور فعال داشت و امسال برای دومین بار خود را برای حضوری پر شور آماده میکند.
,انجام اقداماتی گسترده در راستای اهداف این مجمع منوط به دریافت پروانه رسمی فعالیت بود که به دلیل مشکلات اداری در اداره ثبت شرکتها و ارشاد تا چند ماه صدور مجوز به تعویق افتاد.
,ناظری گفت:ما در حال حاضر بیش از 70 عضو داریم و با صدور این مجوز قصد داریم مجمع عمومی برگزار کرده و رئیس جدید هیئت مدیره و سایر اعضاء مدیریتی مجمع را برای دوره جدید انتخاب کنیم.
, ناظری گفت:ما در حال حاضر بیش از 70 عضو داریم و با صدور این مجوز قصد داریم مجمع عمومی برگزار کرده و رئیس جدید هیئت مدیره و سایر اعضاء مدیریتی مجمع را برای دوره جدید انتخاب کنیم., ناظری گفت:ما در حال حاضر بیش از 70 عضو داریم و با صدور این مجوز قصد داریم مجمع عمومی برگزار کرده و رئیس جدید هیئت مدیره و سایر اعضاء مدیریتی مجمع را برای دوره جدید انتخاب کنیم.,انتهای پیام/ک
, انتهای پیام/ک , انتهای پیام/ک ]
ارسال دیدگاه