رئیس اداره تبلیغات اسلامی گناباد خبر داد:
برگزاری ۲۳۰ گفتمان دینی در گناباد
رئیس اداره تبلیغات اسلامی گناباد گفت: ۲۳۰ گفتمان دینی و تربیتی با حضور اساتید مجرب در مساجد و مدارس گناباد برگزار شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ حجتالاسلام محمدرضا رحمانی، صبح امروز در نشست خبری اظهار کرد: توسعه و تعمیق تربیت دینی دانشآموزان، دانشجویان و قشرهای مختلف مردم از جمله اهداف برگزاری این گفتمانهای دینی است که در مساجد، مراکز آموزش عالی و مدارس شهرستان گناباد برگزار شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس, .,,
وی افزود: از مجموع گفتمانهای برگزار شده، ۱۸۰ گفتمان با موضوعهای دینی ـ تربیتی و عفاف و ۵۰ گفتمان آزاد با موضوعهایی همچون نماز و آسیبهای اجتماعی برگزار شد.
,,
رحمانی با بیان اینکه در این جلسات به بیش از ۷۰۰ سؤال و شبهه دانشآموزان و دانشجویان پاسخ داده شده است، ابراز کرد: در اکثر این گفتمانهای دینی با هدف یادگیری مطلوبتر شرکتکنندگان و تاثیرگذاری بیشتر، از تکنولوژی و روشهای نوین آموزشی استفاده شد.
,,
رئیس اداره تبلیغات اسلامی گناباد برگزاری دوره آموزشی جریان شناسی فرقه یمانی را از دوره های برگزار شده ویژه روحانیون گناباد اعلام کرد.
,,
رحمانی خاطرنشان کرد: دوره آموزشی جریان شناسی مهدویت با موضوع فرقه یمانی، طی ۸ ساعت آموزشی با حضور ۵۰ نفر از اقشار تأثیرگذار گناباد از جمله مبلغین، مبلغات و چهره های فرهنگی و مسئولین حلقه های صالحین گناباد برگزار شد.
,,
وی افزود: در این جلسات همچنین پیرامون مبانی معرفتی مهدویت در شیعه و اهل سنت، آسیب شناسی مباحث مهدویت و ساختار و مبانی اعتقادی از جمله جریان یمانی نکاتی بیان شده است.
, .,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه