استاندار مرکزی در واکنش به انتشار نامه مخالفان خود؛
از تمام افرادی که نظام و دولت را قبول دارند در انتصابها استفاده میکنم
استاندار مرکزی گفت: در تمامی انتصابات جدید در سطوح مختلف استان، پایبندی به منویات مقام معظم رهبری، سیاستهای نظام جمهوری اسلامی و سیاستهای دولت تدبیر و امید لحاظ شده است و البته تمامی این انتصابات موافقان و مخالفانی دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدعلی آقازاده، استاندار مرکزی در واکنش به انتشارنامه جمعی از اصلاح طلبان و حامیان دولت تدبیر و امید استان در خصوص عملکرد استاندار مرکزی در گفتگو با خبرنگار صبح محلات گفت: از ابتدای ورودم به استان مرکزی اعلام کردم استاندار دولت اعتدالی تدبیر و امید دکتر روحانی هستم و امروز هم به همین منوال است و هر کسی ممکن است از ظن خود به رخدادها نگاه و آنها را تحلیل کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح محلات,وی ادامه داد: در شرایط کنونی راه فلاح و صحیح، رسیدن به یک وفاق ملی و منطقهای و استفاده از تمامی افرادی است که نظام و دولت را قبول دارند و در مدت حضورم در استان تلاش کردم از چنین افرادی استفاده کنم و از عملکرد خود در این زمینه نیز دفاع میکنم.
,آقازاده خاطرنشان کرد: در تمامی انتصابات جدید در سطوح مختلف استان، پایبندی به منویات مقام معظم رهبری، سیاستهای نظام جمهوری اسلامی و سیاستهای دولت تدبیر و امید لحاظ شده است و البته تمامی این انتصابات موافقان و مخالفانی دارد.
,سوم بهمن ماه سال جاری، جمعی از اصلاح طلبان حامی دولت و اعضای ستادهای دکتر روحانی در استان مرکزی، در نامهای خطاب به وزیر کشور، اقدامات و انتصابات سیدعلی آقازاده استاندار مرکزی را مغایر با سیاستهای دولت تدبیر و امید دانسته و ایشان و به تلاش برای حذف مدیران و منتسبین به دو جناح اصلاح طلب و اعتدالی متهم کرده بودند.
,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه