در آستانه فصل بهار:

کلنگ زنی 5 واحد آموزشی خیر ساز در جلگه رخ تربت حیدریه

کلنگ زنی 5 واحد آموزشی خیر ساز در جلگه رخ تربت حیدریه
در روزهای پایانی سال و آستانه فصل بهار پنج واحد آموزشی خیر ساز که قرار است با مشارکت 100 درصدی خیرین احداث شود در جلگه رخ تربت حیدریه کلنگ زنی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار تابان تربت؛ معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت حیدریه صبح امروز در آئین کلنگ زنی این پروژه های خیر ساز با اهمیت بر شمردن امور خیر در همه ابعاد،گفت: بی شک کار این عزیزان نزد پروردگار متعال از ثواب و پاداش بالایی برخوردار است و اقدامات این افراد در تامین فضاهای آموزشی مناطق محروم  پسندیده واز باقی الصالحات محسوب‌ خواهدشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تابان تربت,

احمد علی موهبتی افزود: این نوع فرهنگ‌ سازی ها باید در بین همه آحاد جامعه و بخش های مختلف مورد نیاز کشور جاری و ساری شود تا بتوانیم با آگاهی بخشی در این راستا علاوه بر فرهنگ مدرسه سازی در سایر زمینه ها قدمهای موثری برداریم.

,

وی بیان کرد: لازم است در جبهه جهادی حوزه علم قدم های بیشتری برداشته شود، تا بتوانیم در این فضاها با تربیت نیروهای متعهد، متخصص و کارآمد آینده نظام اسلامی را بیمه کنیم.

,

"قهار"مدیرآموزش و پرورش منطقه جلگه رخ اظهار داشت: با مشارکت ۱۰۰ درصدی خیرین عملیات اجرایی ۵ مدرسه با ۱۱ کلاس درس و دو باب خوابگاه دانش آموزی به ظرفیت بیش از ۲۵۰ نفر در روستاهای این منطقه با هزینه بیش از ۲۰ میلیارد ریال آغاز و مهر ۹۷ مورد بهره برداری قرار خواهدگرفت.

,

در ادامه این مراسم ضمن تجلیل از خدمات ارزشمند خیرین مدرسه ساز کلنگ ۵ واحد آموزشی در روستاهای؛ نسر، سربالا و اسد اباد توسط خیرین و مسئولین به زمین زده شد

,

در مجموع برای احداث این واحد های آموزشی بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال توسط خیرین هزینه می شود.

,

شهرستان 250 هزار نفری تربت حیدریه دارای 35 هزار دانش آموز و 256 آموزشگاه است

,
انتهای پیام/
,
انتهای پیام/
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه