نایب رئیس کمسیون امنیت ملی مجلس:
مدعی برقراری امنیت جهانی به فکر کشورش باشد
حقیقت پور نائب رئیس کمسیون امنیت ملی مجلس گفت:مدعی برقراری امنیت جهانی اول از همه به فکر امنیت کشورش باشد، ،مدعیان دروغین برقراری نظم و امنیت جهانی به ظاهر پوسته دموکراتیکی دارند اما پشت صحنه آنها بزن بهادر و چاقو کش هایی هستند که سابقه تمدنی هم ندارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از سایتسبلانه، درگیری مسلحانه در واحد فرماندهی نیروی دریایی آمریکا را حادثه ای تاسف بار دانست و اظهار داشت: این اتفاق چهره واقعی مدعیان دروغین برقرار کننده نظم و امنیت جهانی را برملا کرد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, سبلانه, سبلانه, ، درگیری مسلحانه در واحد فرماندهی نیروی دریایی آمریکا را حادثه ای تاسف بار دانست و اظهار داشت: این اتفاق چهره واقعی مدعیان دروغین برقرار کننده نظم و امنیت جهانی را برملا کرد.,وی افزود: وقوع چنین اتفاقاتی در بین نیروهایی نظامی آمریکایی هژمونی جهانی آمریکا را شکست و باعث شد تا این کشور درحال تعقیب مرزهای قانونی خود باشد.
,نماینده مردم اردبیل تصریح کرد: متاسفانه آمریکایی ها چهره بزک کرده شان را به دنیا نشان می دهند در صورتی که چهره واقعی آن ها همین چهره خطرناک خشنی است که امروز بروزمی دهند.
,حقیقت پور با بیان اینکه مدعی برقراری امنیت جهانی اول از همه به فکر امنیت کشورش باشد، گفت: مدعیان دروغین برقراری نظم و امنیت جهانی به ظاهر پوسته دموکراتیکی دارند اما پشت صحنه آنها بزن بهادر و چاقو کش هایی هستند که سابقه تمدنی هم ندارند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه