کارگران شرکت جنگل شفارود ۶ تا ۸ ماه حقوق معوق دارند
یک منبع کارگری گفت: کارگران شرکت سهامی جنگل شفارود از 6 تا 8 ماه حقوق معوق دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یک منبع کارگری در شرکت سهامی جنگل شفارود رضوانشهر در گفتگو با ماسال نیوز با بیان اینکه کارگران شرکت سهامی جنگل شفارود از ۶ تا ۸ ماه حقوق معوق دارند اظهار داشت: کارگران شرکت جنگل شفارود تقریباً ۶ ماه است که حقوق نگرفتهاند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ماسال نیوز ,وی افزود: هم اکنون بسیاری از کارگران جنگل شفارود نان روزانه خود را هم قسطی میخرند و هر روز با سر خمیده به منزل بروند و دوستان مسئول به ریش آنها میخندند و به آنها وعده وعید دروغ میدهند.
,این منبع کارگری ادامه داد: نیروهای قرار دادی شرکت اکنون حدود ۸ ماه حقوق است که حقوقی دریافت نکردهاند و از نظر امکانات هم نگهبانان شرکت اگر بخواهند ۴ لیتر گازوئیل از مسئولان بگیرند دست مسئولان میلرزد.
,وی در پایان گفت: کارگران شرکت شفارود اکنون اگر حقوقی هم دریافت کنند باید صرف بدهکاریهای خود کنند و متأسفانه مسئولان به فکر این کارگران نیستند.
]
ارسال دیدگاه