عضو کمیسیون آموزش مجلس:

سه وزیر باقیمانده نباید از حامیان و فعالان فتنه باشند

سه وزیر باقیمانده نباید از حامیان و فعالان فتنه باشند
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: نقش داشتن در فتنه 88 و یا حمایت از فتنه گران ، از ملاک های اصلی نمایندگان در رای اعتماد به وزرای پیشنهادی علوم ،آموزش و پرورش و ورزش و جوانان خواهد بود .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، محمود نگهبان سلامی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی قم فردا اظهار داشت: گذشته و سابقه افرادی که برای گرفتن رای اعتماد به مجلس معرفی می شوند ،نقش بسیار تعیین کننده ای در جلب نظر و اعتماد وکلای ملت دارد.
وی همچنین تغییرات گسترده توفیقی، سرپرست وزارت علوم در این وزارتخانه به خصوص تغییر روسای دانشگاه های علامه و صنعتی اصفهان را در شرایط کنونی دور از انتظار توصیف کرد و گفت: در دوره های قبلی هم ما شاهد تغییراتی بودیم اما در این دوره از همان ابتدا حساسیت های روی معرفی برخی افراد به عنوان وزیر علوم به مجلس وجود داشت.
این نماینده مجلس با توجه به احتمال معرفی وزرای باقیمانده در ابتدای مهرماه گفت:همان طوری که در روز رای اعتماد مجلس به کابینه یازدهم تاکید شد ، نقش داشتن در فتنه 88 و یا حمایت از فتنه گران ،یکی از ملاک های نمایندگان در دادن رای اعتماد به وزرای پیشنهادی علوم ،آموزش و پرورش و ورزش و جوانان خواهد بود .
عضوکمیسیون آموزش مجلس همچنین در خصوص احتمال تغییر رییس دانشگاه آزاد اسلامی گفت:توفیقی به عنوان سرپرست وزارت علوم نمی تواند رییس دانشگاه آزاد را تغییر دهد و در این موضوع هییت امنای این دانشگاه تصمیم می گیرند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, محمود نگهبان سلامی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی قم فردا اظهار داشت: گذشته و سابقه افرادی که برای گرفتن رای اعتماد به مجلس معرفی می شوند ،نقش بسیار تعیین کننده ای در جلب نظر و اعتماد وکلای ملت دارد., پایگاه خبری تحلیلی قم فردا,
, وی همچنین تغییرات گسترده توفیقی، سرپرست وزارت علوم در این وزارتخانه به خصوص تغییر روسای دانشگاه های علامه و صنعتی اصفهان را در شرایط کنونی دور از انتظار توصیف کرد و گفت: در دوره های قبلی هم ما شاهد تغییراتی بودیم اما در این دوره از همان ابتدا حساسیت های روی معرفی برخی افراد به عنوان وزیر علوم به مجلس وجود داشت.,
, این نماینده مجلس با توجه به احتمال معرفی وزرای باقیمانده در ابتدای مهرماه گفت:همان طوری که در روز رای اعتماد مجلس به کابینه یازدهم تاکید شد ، نقش داشتن در فتنه 88 و یا حمایت از فتنه گران ،یکی از ملاک های نمایندگان در دادن رای اعتماد به وزرای پیشنهادی علوم ،آموزش و پرورش و ورزش و جوانان خواهد بود .,
, عضوکمیسیون آموزش مجلس همچنین در خصوص احتمال تغییر رییس دانشگاه آزاد اسلامی گفت:توفیقی به عنوان سرپرست وزارت علوم نمی تواند رییس دانشگاه آزاد را تغییر دهد و در این موضوع هییت امنای این دانشگاه تصمیم می گیرند.,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه