logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رییس بسیج سازندگی قزوین خبرداد:

اعزام 19 گروه جهادی به مناطق محروم در ایام نوروز/ گروه‌های جهادی راهی کرمانشاه می‌شوند

اعزام 19 گروه جهادی به مناطق محروم در ایام نوروز/ گروه‌های جهادی راهی کرمانشاه می‌شوند
رئیس سازمان بسیج سازندگی از اعزام 19 گروه جهادی در ایام نوروز به مناطق محروم استان قزوین و مناطق زلزله زده کرمانشاه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا اله بداشتی در گفت و گو با  صبح قزوین اظهار کرد: در ایام نوروز امسال بیش از 19 گروه جهادی برای خدمت به مردم راهی مناطق محروم می شوند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,  ,


وی افزود: 13 گروه جهادی از رده های بسیج محلات و اقشار و 6 گروه جهادی از بسیج دانشجویی، نوروز 97 را در مناطق محروم و در کنار مردم این مناطق سپری خواهند کرد. 

رییس بسیج سازندگی استان قزوین ادامه داد: این گروه‌ها در ایام نوروز در خدمات خود را در قالب خدمات پزشکی، فرهنگی، عمرانی و همچنین آموزشی ارائه خواهند داد. 

وی اضافه کرد: 3 گروه از 6 گروه جهادی دانشجویی در ایام نوروز راهی مناطق زلزله زده کرمانشاه خواهند شد و در این مناطق به ارائه خدمات می پردازند. 

این مسئول با بیان اینکه اردوهای جهادی می‌تواند یک نظام پیشرو با تکیه بر ظرفیت‌های مردمی باشد، عنوان کرد: در حوزه جهادی برخی خانواده‌ها که مطابق با سنت و روال هر ساله در ایام عید به نقاط تفریحی کشور سفر می‌کنند، از طریق ساماندهی بسیج سازندگی می‌توانند در کنار خانواده‌های مناطق محروم با هدف کمک‌رسانی به آنها حضور یافته و اوقات خوشی را سپری کنند. 

اله بداشتی با بیان اینکه فلسفه کاری گروه های جهادی خودجوش بودنش است و ما فقط کار سازماندهی آنها را بر عهده داریم و باید کار گروه‌های جهادی به فرهنگ تبدیل شود. 

وی بر برجسته کردن اقدامات گروه های جهادی تاکید کرد و گفت: این اقدام باعث ترغیب مردم برای گرایش یافتن به سمت این گروه ها می شود. 

مسئول بسیج سازندگی استان قزوین در پایان با بیان اینکه باید فضای خدمت را برای این گروه ها فراهم کنیم، یادآور شد: برای ترغیب مردم باید جلوه های اجتماعی کار این گروه ها را برجسته کنیم. 

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه