رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان نی ریز خبرداد؛

دیدار با 109 خانواده شهید در سال 96

دیدار با 109 خانواده شهید در سال 96
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان نی ریز از کاشت 65 نهال به منظور زنده نگه داشتن یاد 65 شهید گرانقدر بخش پشتکوه این شهرستان خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نبض نی ریز؛ حمید  دمیری رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان نی ریز از انجام 109 دیدار با خانواده های معظم شهدای این شهرستان در قالب طرح فجرآفرینان خبرداد.
 
دمیری افزود: طرح سپاس از فجرآفرینان در راستای طرح ملی سپاس، از 22 بهمن تا 22 اسفند به صورت سراسری در کشور اجرا می شود و در قالب این طرح سال جاری 109 دیدار با خانواده های معظم شهدای شهرستان نی ریز انجام شده است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از نبض نی ریز؛ ,
,
,
,

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان نی ریز در ادامه در خصوص گردهمایی مادران و همسران شهدا عنوان کرد: از مقام صبر و استقامت مادران و همسران شهدای شهر نی ریز و مشکان تجلیل شد.
 
این مقام مسوول نسبت به کاشت نهال به یاد شهدا نیز خاطر نشان شد: به منظور زنده نگه داشتن یاد 65 شهید گرانقدر بخش پشتکوه این شهرستان، در مراسمی با حضور خانواده های معظم شهدا و ایثارگران 65 اصله نهال در منطقه کمربندی سبز شهر مشکان کاشته شد.

,
,
,

 دمیری افزود: اهدای خون توسط کارکنان بنیاد و خانواده های معظم شهدا و ایثارگران، برگزاری آیین اهتزاز پرچم و دیدار کارکنان بنیاد با امام جمعه نی ریز از دیگر برنامه های بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان نی ریز به مناسبت روز بزرگداشت شهدا بود.

,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه