اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

با ثروتمندترین فرد آسیا آشنا شوید

با ثروتمندترین فرد آسیا آشنا شوید
لی کا شینگ که در ژوئیه امسال به ۹۰ سالگی می‌رسد و امپراتوری موفقی در زمینه‌هایی چون املاک، ارتباطات، کشتیرانی و خرده فروشی در هنگ کنگ دارد اخیرا بازنشستگی خود را اعلام کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از سی ان بی سی، لی در سال ۱۹۲۸ در ایالت " گوانگ دونگ" چین به دنیا آمد و خانواده‌اش در خلال جنگ چین و ژاپن در دهه ۱۹۴۰ به هنگ کنگ نقل مکان کردند. او به دلیل مرگ پدرش مجبور شد تحصیل را رها کند و در ۱۵ سالگی در یک کارخانه پلاستیک سازی به کارگری مشغول شد. او در مصاحبه خود با مجله فوربس گفت: بار فقر و طعم تلخ تنهایی و بی یاور بودن سوالاتی را در قلبم ایجاد کرد که تاکنون من را هدایت کرده‌اند. سوالاتی چون: آیا ممکن است سرنوشت را تغییر داد؟ آیا می‌شود با کاستن از پیچیدگی‌ها چالش ها را به حداق رساند؟

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

آقای لی در سال ۱۹۵۰ کارخانه پلاستیک سازی خود با نام صنایع " چئونگ کونگ" را تاسیس کرد که بر گرفته از نام رودخانه " یانگ تسه" است. این شرکت در سال ۱۹۷۲ وارد فهرست بورس هنگ کنگ شد وپس از آن به امپراتوری بزرگی تبدیل شد که در ۵۰ کشور جهان در اموری چون املاک، ارتباطات، کشتی رانی و خرده فروشی به فعالیت می پردازد و ۳۰۰ هزار نفر را استخدام کرده است.

,

لی هم چنین کنترل شرکت " هات چیسون" و بزرگ‌ترین خرده فروش سلامت و زیبایی آسیا به نام " واتسونز" را در اختیار دارد.  تا سال ۲۰۱۵، تمامی کسب و کار های آقای لی در قالب دو شرکت " هات چیسون" و " سی کی است هولدینگ" به فعالیت خود ادامه می دهند که در مجموع سرمایه بازاری به ارزش بیش از ۸۰ میلیارد دلار در اختیار دارند.

,

طبق رده بندی مجله فوربس، او برای دو دهه ثروتمندترین فرد هنگ کنگ و برای چندین سال ثروتمندترین فرد آسیا بوده است. ثروت خالص فعلی او حدود ۳۵.۳ میلیارد دلار تخمین زده می شود.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه