نماینده سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس:
ارتقای کیفیت کالاهای داخلی یکی از الزامات تحقق شعار سال است
نماینده مردم شهرستان های سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس گفت: تحقق شعار سال به قانون جدید نیاز ندارد بلکه باید قوانین موجود به خوبی اجرا شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد همتی نماینده مردم شهرستان های سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مرآت درخصوص نامگذاری سال 97 از سوی مقام معظم رهبری به عنوان "حمایت از کالاهای ایرانی"، گفت: مخاطب رهبری در تحقق شعار سال، آحاد مردم و مسئولین است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,نماینده مردم شهرستان های سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس در ادامه افزود: هریک از افراد باید مسئولیت خود در چارچوب قانون به درستی انجام دهند تا شعار سال محقق شود.
,کالای ایرانی باید با کالاهای خارجی رقابت کند
, کالای ایرانی باید با کالاهای خارجی رقابت کند,وی با تاکید براینکه کالای ایرانی باید با کالاهای خارجی رقابت کند، گفت: همه دنیا باید بپذیرند که ایران چارچوب های قانونی و علمی دارد و می تواند با کالاهای جهان رقابت کند.
,همتی همچنین تصریح کرد: اگر نتوانیم با کالاهای کشورهای توسعه یافته رقابت کنیم، هرچی بگوییم شعاری بیش نیست.
,این نماینده مجلس با اشاره به اینکه مردم باید به کالای ایرانی تعصب نشان دهند و از آن استفاده کنند، بیان کرد: مردم باید قدرت انتخاب داشته باشند و کالای ایرانی نیز باید از نظر قیمت و کیفیت مناسب باشد وگرنه نمی توانیم مردم را مجبور به استفاده کنیم.
,ارتقای کیفیت کالاهای داخلی یکی از الزامات تحقق شعار سال است
, ارتقای کیفیت کالاهای داخلی یکی از الزامات تحقق شعار سال است,وی با بیان اینکه ارتقای کیفیت کالای داخلی نیاز مبرم تحقق شعار سال است، اظهار کرد: تولید کنندگان نیز باید برای کیفیت کالاها وقت بیشتری بگذارند.
,همتی با توجه به اینکه مراودات با کشورهای دیگر باید بیشتر شود، گفت: باید کالاها صادر شود که قدرت چرخه اقتصادی در تولیدکنندگان به وجود بیاید.
,شعار سال به قانون جدید نیاز ندارد
, شعار سال به قانون جدید نیاز ندارد,نماینده مردم شهرستان های سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس با اشاره به اینکه تحقق شعار سال به قانون جدید نیاز ندارد، بیان کرد: قانون هایی که وجود دارد کافی است و باید به خوبی اجرا شود.
,ایجاد موانع برای نیروهای داخلی با اقتصاد مقاومتی تناقض دارد
, ایجاد موانع برای نیروهای داخلی با اقتصاد مقاومتی تناقض دارد,وی با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی درون زا است، گفت: باید از تمامی نیروها و پتانسیل استفاده کنیم چراکه با ایجاد موانع بر سر راه نیروهای داخلی در سال 150 هزار نفر از نخبگان به کشورهای دیگر مهاجرت کنند که با اصل اقتصاد مقاومتی تناقض دارد.
,همتی همچنین تصریح کرد: اصل اقتصاد مقاومتی، دانش بنیان بودن است یعنی تمامی نهادهای حکومتی باید بر مبنای علم و خردورزی حرکت کنند.
,نماینده سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس با اشاره به اینکه به عدالت محوری و مردم مداری توجه نمی شود، گفت: نباید هیچ استثنایی در نهاد و قوه ای داشته باشیم چراکه با اقتصاد مقاومتی تناقض دارد بو باعث رانت می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه