فرمانده سپاه ناحیه سرپل ذهاب:
خرید کالای ایرانی دفاع از امنیت اقتصادی کشور است
فرمانده سپاه ناحیه سرپل ذهاب گفت: خرید کالای ایرانی به مثابه دفاع و پاسداری از امنیت اقتصادی کشور است، با این وجود در عرصه اقتصادی باید با یک همت جمعی و عزم ملی، مسئولان و مردم برای جبران این موضوع بیش از پیش بکوشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سرهنگ نجفعلی کرمی در گفتگو با خبرنگار بازی دراز اظهار داشت: خرید کالای ایرانی به مثابه دفاع و پاسداری از امنیت اقتصادی کشور است، با این وجود در عرصه اقتصادی باید با یک همت جمعی و عزم ملی، مسئولان و مردم برای جبران این موضوع بیش از پیش بکوشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ازی درا,,
وی افزود: ارتقای کیفیت تولیدات داخلی، ساماندهی گمرگ، مبارزه با قاچاق، اصلاح نظام مالیاتی، دوری از تجمل گرایی، برنامه ریزی عملیاتی برای تقویت صادرات، تقویت استاندارد کالاهای داخلی، تغییر فرهنگ مصرف و ارائه تسهیلات بانکی به تولیدکنندگان واقعی از جمله راهکارهایی برای تحقق شعار سال از لسان مقام معظم رهبری(مدظله العالی) است.
,,
وی گفت: امیدواریم مسئولان با تدبیر، تلاش و همت مضاعف، همکاری و اعتماد به ظرفیتهای داخلی بتوانند گرههای اقتصادی را گشوده و معیشت مردم عزیزمان را بهبود ببخشند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه