مدیر کل جهاد کشاورزی لرستان خبرداد:

برقراری 45غرفه از تولیدات کشاورزی استان در نمایشگاه تخصصی

برقراری 45غرفه از تولیدات کشاورزی استان در نمایشگاه تخصصی
مدیر کل جهاد کشاورزی لرستان گفت : 45غرفه از تولیدات کشاورزی استان در نمایشگاه تخصصی صنایع وابسته سازمان جهاد کشاورزی استان برای بازدید فراهم شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا و به نقل از خبرافلاک،مهرداد غضنفری مدیر کل جهاد کشاورزی لرستان در مراسم افتتاحیه نمایشگاه تخصصی صنایع وابسته سازمان جهاد کشاورزی در جمع خبرنگاران استان در مورد نام و تعداد غرفه های نمایشگاه گفت : 45 غرفه از تولیدات کشاورزی استان در این نمایشگاه برای بازدید فراهم شده است که از جمله آن ها می توان  غرفه های عملکرد بالای استان در تولید کود مایع آکروتین ، تکنولوژی نانو، و رویای صنعت کشاورزی ، ماهیان خاویار ، غرفه های مربوط به  خاک و سموم کشاورزی ، غذا های محلی ،مواد غذایی و لبنی استان  را نام برد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, خبرافلاک,

وی به حضور تشکل های تولیدی و تولیدات روستایی و عشایر استان در این نمایشگاه اشاره کرد و یاد آور شد : در بین غرفه ها تکنولوژی های نوینی وجود دارد که توسط شرکت های مختلف داخل و خارج استان در زمینه های کشاورزی ارائه می شود .

,

غضنفری همایش تجلیل از برگزیدگان بخش کشاورزی استان که 5 شهریور در سالن جهاد برگزار می شود را یکی از محورهای نمایشگاه برشمرد وافزود : در روز پنج شنبه 6 شهریور کارگاه آموزشی تحت عنوان بهترین غذا و شیرینی جات مناطق بومی استان با حضور عموم مردم در این نمایشگاه برقراراست که در پایان از بهترین ها تجلیل بعمل می آید .

,

مدیر کل جهاد کشاورزی لرستان در خصوص بازدید کنندگان نمایشگاه گفت : در مسیر نمایشگاه دو نوع مخاطب داریم؛ یکی مخاطبان خاص هستند که ضمن بازدید از این دستاوردها و تکنولوژی ها ، از این محصولات نهایت بهره برداری را خواهند داشت و دیگر مخاطبان عام  که دربین بازدید از نمایشگاه و کسب اطلاعات ، در صورت نیاز می توانند از این محصولات خریداری کنند.

,

غضنفری در پایان بیان کرد: نمایشگاه تا تاریخ 7 شهریور برقرار بوده و بازدید برای عموم آزاد است .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه