بخشدار امام‌زاده عبدالله خبر داد؛

افزایش ۱۰ درصدی اقامت مسافران نوروزی در شهر امام‌زاده عبدالله آمل

افزایش ۱۰ درصدی اقامت مسافران نوروزی در شهر امام‌زاده عبدالله آمل
بخشدار امامزاده عبدالله گفت: امام‌زاده عبدالله با طبیعت زیبا و دارا بودن پارک و منطقه سرسبز و جنگل مقصد بسیاری از گردشگران در ایام نوروز است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا یحیی عسگری‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار سفیر هراز، با خبرنگار ما با اشاره به برپایی کمپ نوروزی با تجهیزات کامل و قرارگاه امنیت در محدوده هراز و امامزاده عبدالله اظهار کرد: امام‌زاده عبدالله با طبیعت زیبا و دارا بودن پارک و منطقه سرسبز و جنگل مقصد بسیاری از گردشگران در ایام نوروز است.

وی با اشاره به کاهش 36 درصدی سرقت در ایام عید به نسبت سال گذشته در امام‌زاده عبدالله افزود: این رقم به دلیل افزایش نصب دوربین‌های مدار بسته و افزایش گشت‌های نیروی انتظامی حاصل شد.

بخشدار امامزاده عبدالله با تاکید بر کاهش تصادفات منجر به فوت و جرج اظهار کرد: مسافران محترم با رعایت ایمنی و قوانین سفر خوشی را برای خود به ارمغان بیاورند.

این مسئول با بیان اینکه بزرگ‌ترین اقامتگاه امام‌زاده عبدالله مربوط به آستانه است، ادامه داد: علاوه بر این هتل اکسین و المپیک شمال و اردوگاه شهید باهنر هم وجود دارد که در خدمت مسافران قرار دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر هراز,
,
,
,
,
,
,


عسگری‌پور با اشاره به افزایش 15 درصدی جمعیت شناور امام‌زاده عبدالله و مسافرانی که 24 ساعت و کمتر در شهر می‌مانند به نسبت سال گذشته، تاکید کرد: در عید امسال تا به حال به نسبت سال گذشته شاهد افزایش 7 الی 10 درصدی مسافرانی بودیم که بیش از 24 ساعت در امام‌زاده عبدالله مانده‌اند.

وی در پایان درباره جمع آوری زباله‌های کنار خیابان گفت: در مرحله نخست اقدام به جمع‌آوری، پاکسازی زباله و زیباسازی اطراف خیابان کردیم که در مراحل بعد با کمک دهیاران و ادارات ذی‌ربط اقداماتی تا آخر هفته جاری صورت خواهد گرفت.

,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه