مناطق عملیاتی جنوب کشور میزبان ۱۲۰ زائر بوکانی +تصاویر

مناطق عملیاتی جنوب کشور میزبان ۱۲۰ زائر بوکانی +تصاویر
۱۲۰ نفر از بسیجیان و خانواده های بوکانی صبح امروز سه شنبه ۷ فروردین ماه این شهر را به مقصد مناطق عملیاتی در جنوب کشور ترک کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کانی پرس؛ ۱۲۰ نفر از بسیجیان و خانواده های بوکانی صبح امروز سه شنبه ۷ فروردین ماه این شهر را به مقصد مناطق عملیاتی در جنوب کشور ترک کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کانی پرس,

در حاشیه بدرقه زائران سرزمین ایثار و شهادت که با حضور جمعی از مسئولان شهرستانی برگزار شد معاون هماهنگ سپاه بوکان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار کانی پرس عنوان کرد: با شرایط موجود جامعه و حملات همه جانبه فرهنگی توسط استکبار اردوی های راهیان نور فرصتی مناسب برای تجدید عهد و میثاق با شهیدان و شناخت کامل از وصایا و نصایح شهیدان است.

,

سرهنگ پاسدار منوچهر مودبی عنوان کرد: آنچه نیاز امروز جامعه است حفظ و نشر ارزش های والای انقلاب اسلامی و حماسه های هشت سال دفاع مقدس است.

,

وی عنوان کرد: در این کاروان ۱۲۰ نفر از خانواده ها و بسیجیان بوکان به مدت ۵ روز عازم مناطق عملیاتی جنوب کشور شدند.

,

مودبی افزود: این کاروان در قالب ۲ دستگاه اتوبوس و یک دستگاه خودرو سواری پشتیبان راهی جنوب کشور شده و مسافران در سفر پنج روزه خود از مناطق عملیاتی شلمچه و یادمان های شهدای هویزه ، اروند کنار و دهلاویه بازدید خواهند کرد.

,

معاون هماهنگ سپاه بوکان در پایان هدف از اعزام کاروان های راهیان نور را آشنایی گروه های سنی مختلف بویژه جوانان با نحوه زندگانی و رشادت های رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل امروزی دانست.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه