logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

کاشت داوطلبانه هزاران اصله درخت در جنگل‌های سوخته

کاشت داوطلبانه هزاران اصله درخت در جنگل‌های سوخته
مردم پرتغال در حرکتی داوطلبانه اقدام به کاشت ۶۷ هزار و ۵۰۰ اصله درخت در جنگل کاج لیریا در مرکز پرتغال کردند و این در حالی است که از این جنگل به عنوان به تاراج رفته‌ترین جنگل تاریخ پرتغال یاد می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  مردم پرتغال در حرکتی داوطلبانه اقدام به کاشت ۶۷ هزار و ۵۰۰ اصله درخت در جنگل کاج لیریا در مرکز پرتغال کردند و این در حالی است که از این جنگل به عنوان به تاراج رفته‌ترین جنگل تاریخ پرتغال یاد می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
در آتش‌سوزی که در ماه ژوئن و اکتبر سال گذشته در این جنگل رخ داد و به مرگ ۱۱۴ تن منجر شد، بیش از ۸۰ درصد از جنگل سوخت. همچنین درختان این جنگل در قرن‌های ۱۵ و ۱۶ میلادی زمانی که پرتغال در عرصه دریایی کشوری پیشرو بود، برای ساخت کشتی قطع می‌شد.

یکی از سازمان‌دهندگان این حرکت اعلام کرده که این درختکاری تنها قدم اول برنامه احیای جنگل‌هاست چراکه برای احیای کامل منطقه‌ای که در ماه اکتبر در آتش سوخت، ۳۰ میلیون درخت جدید لازم است.

ارتش و آتش‌نشانان پرتغال نیز داوطلبان را در کاشتن درخت‌ها در مسیر چندین کیلومتری جنگل یاری رساندند.

آتش‌سوزی سال گذشته، ۵۲۰ هزار هکتار از جنگل لیریا را نابود کرد که تقریبا به اندازه ۵۲ برابر وسعت لیسبون و معادل ۶۰ درصد از کل مناطق سوخته شده در اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۷ بود.

به گزارش رویترز، دولت پرتغال تلاش‌های خود را برای جلوگیری از تکرار این دست آتش‌سوزی‌ها افزایش داده است چراکه با رها شدن زمین‌ها از سوی زمین‌داران، این‌گونه آتش‌سوزی‌ها در این کشور فراگیر شده است.

یک گام کلیدی برای مبارزه با آتش‌سوزی‌ها که با نزدیک شدن تابستان افزایش می‌یابد، مجبور کردن زمین‌داران به پاکسازی زمین‌ها از گیاهان و علف‌های رسته شده است که باعث آتش‌سوزی می‌شوند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
منبع: ایسنا
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه