مدیر آموزش و پرورش گلوگاه اعلام کرد

اسکان بیش از 2000 مسافر نوروزی در مراکز آموزش و پرورش گلوگاه

اسکان بیش از 2000 مسافر نوروزی در مراکز آموزش و پرورش گلوگاه
مدیر آموزش و پرورش گلوگاه از اسکان 2 هزار و 52 نفر مسافران نوروزی تا پایان شب ششم فروردین در مراکز اقامتی آموزش و پرورش این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا فریدون کلبادی‌نژاد در گفت‎وگو با خبرنگار گلوگاه ما، اظهار کرد: با توجه به آغاز موج مسافرت‌های نوروزی تمامی پیش بینی‌های لازم از سوی آموزش و پرورش شهرستان گلوگاه برای اسکان مسافران و گردشگران نوروزی انجام شده است.

وی از تجهیز ۳ مدرسه با ظرفیت ۳۲ کلاس و یک مرکز آموزشی رفاهی فرهنگیان در قالب ۱۶ سوئیت ویژه برای اسکان مسافران نوروزی در گلوگاه خبر داد.

مدیر آموزش و پرورش گلوگاه گفت: یک هزار و 408 نفر از میهمانان نوروزی در قالب ۲۶۸ خانوار فرهنگی و ۶۴۴ نفر نیز در قالب ۱۲۵ خانوار غیر فرهنگی که در مجموع 2 هزار و 52 نفر و در قالب ۳۹۴ خانوار تا پایان هفتم فروردین در مراکز آموزش و پرورش گلوگاه اسکان داده شده‌اند.

کلبادی‌نژاد با تاکید بر اینکه مدارس در نظر گرفته شده با تجهیزات مطلوب برای اسکان مسافران نوروزی در نظر گرفته شده است، گفت: در این کلاس‌ها تمامی تجهیزات که شامل آشپزخانه، یخچال، تلویزیون حمام و سرویس‌های بهداشتی مهیا شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلوگاه ما,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه