مدیرکل دامپزشکی استان:

۴ تن فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف در قزوین معدوم شد

۴ تن فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف در قزوین معدوم شد
مدیرکل دامپزشکی استان قزوین گفت: بیش از ۴ تن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف در ایام نوروز در قزوین از چرخه مصرف خارج شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید بهمن نقیبی در گفت‌وگو با  صبح قزوین با بیان اینکه خدمات رسانی دولت در ایام نوروز تعطیل نیست، اظهار کرد: طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی در ایام نوروز بر مراکز تولید، عرضه و رستوران‌ها هر ساله در دستور کار دامپزشکی است که در همین راستا اکیپ‌های بازرسی دامپزشکی در ساعات صبح و بعد از ظهر و ایام تعطیل بر این مراکز نظارت خواهند کرد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی تصریح کرد: از ۲۵ اسفند لغایت ۵ فروردین سال جاری ۴هزار و ۱۳۲ کیلو گرم گوشت قرمز، مرغ، ماهی غیر قابل مصرف ازکشتارگاه‌ها، مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی و رستوران‌ها ضبط و از چرخه مصرف خارج شده است. 

مدیرکل دامپزشکی استان تصریح کرد: در طی همین مدت ۱۳۰۰ نفر-ساعت، ۲۹ مورد برخورد با عرضه کنندگان غیرمجاز فرآورده‌های خام دامی داشته اند. 

نقیبی در پایان اضافه کرد: نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی در این ایام ۲۴ ساعته بوده و عموم مردم در صورت مشاهده موارد تخلف می‌توانند ضمن تماس با شماره ۴ رقمی ۱۵۱۲ و یا ارسال پیامک به سامانه پیامکی ۵۰۰۰۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان قزوین را در برخورد با تخلفات یاری برسانند.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه