مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چهارمحال و بختیاری:

چهارمحال و بختیاری مقصد سفر بیش از 67 هزار مسافر نوروزی

چهارمحال و بختیاری مقصد سفر بیش از 67 هزار مسافر نوروزی
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چهارمحال و بختیاری گفت: بیش از 67 هزار نفر چهارمحال و بختیاری را مقصد سفر خود انتخاب کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهمن عسگری سوادجانی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چهارمحال و بختیاری در گفتگو با خبرنگار بام ایران خبر؛ اظهار داشت: چهارمحال و بختیاری تا آخر وقت دیشب هفتم فروردین ۹۷ پذیرای ۶۷ هزار و ۷۱۵ نفر بوده است.

وی بیان داشت: بروجن با ثبت ۱۶ هزار و ۷۸۷ نفرشب اقامت بیشترین تعداد مسافر و گردشگر نوروزی استان را به خود اختصاص داده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان افزود: ۱۶ هزار و ۲۷۰ نفر نیز اقامتگاه های شهرکرد را برای اقامت نوروزی خود انتخاب کرده اند.

وی تصریح کرد: لردگان تا آخر وقت دیشب ۹ هزار و ۸۳۵ نفر را در اقامتگاه های خود پذیرفته است و ۸ هزار و ۵۵۶ نفر نیز اقامتگاه های زیبای سامان را برای اسکان خود انتخاب کرده اند.

عسگری سوادجانی با بیان اینکه ۳ هزار و ۸۸۴ نفر شب اقامت در شهرستان فارسان تا پایان هفتم فروردین امسال به ثبت رسیده است، خاطرنشان کرد: ۵ هزار و ۸۳۶ نفر شب اقامت نیز در اقامتگاه های کوهرنگ، ۲ هزار و ۳۸۱ نفرشب اقامت در اقامتگاه های شهرستان کیار، ۲ هزار و ۳۳۴ نفر شب اقامت در شهرستان اردل و یک هزار و ۲۸۳ نفر شب اقامت در اقامتگاه های شهرستان بن ثبت شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه