با حضور مسئولان کشوری و استانی؛

مدیرکل جدید شیلات مازندران هفته آینده معارفه می‌شود

مدیرکل جدید شیلات مازندران هفته آینده معارفه می‌شود
مدیرکل جدید شیلات مازندران با حضور مسئولان کشوری و استانی هفته آینده معارفه می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، با بازنشسته شدن حسینعلی خوشباور رستمی، شیلات مازندران از هفته آینده مدیر جدید را به خود خواهد دید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

مختار قلی‌زاده مسئول روابط عمومی شیلات مازندران با تایید این خبر اظهار کرد: ولی‌الله محمدزاده معاون آبزی‌پروری شیلات با حفظ سمت و با حکم حسن صالحی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران به‌عنوان سرپرست شیلات مازندران انتخاب شد.

وی خاطرنشان کرد: حسینعلی خوشباور رستمی که از اسفند ۹۴ سکان مدیریت شیلات استان را  برعهده داشته هم‌اکنون بازنشسته شده است.

مسئول روابط عمومی شیلات مازندران تصریح کرد: ولی‌الله محمدزاده فوق لیسانس مهندسی شیلات و مدرس دانشگاه و اهل بندپی بابل است که سابقه مدیریت اداره شیلات شهرستان بابل را هم دارد.

قلی‌زاده گفت: هفته آینده مراسم تکریم و معارفه مدیرکل جدید و سابق شیلات مازندران با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار می‌شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه