تلاش آمریکا برای اعمال تحریم‌های جدید علیه کره شمالی

تلاش آمریکا برای اعمال تحریم‌های جدید علیه کره شمالی
نیکی هیلی، سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد از تلاش برای اعمال تحریم‌های جدید علیه کره شمالی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آسوشیتدپرس، آمریکا اعلام کرد حمایت شورای امنیت سازمان ملل متحد را کسب کرده است تا مجموعه‌ای از تحریم‌ها علیه کره شمالی که قاچاق کالا از طریق دریا به این کشور را هدف قرار می دهد، وضع شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

نیکی هیلی، سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد، گفت کمیته تحریم‌های کره شمالی که همه اعضای شورای امنیت در آن عضویت دارند به اتفاق آرا تصویب کرد 21 شرکت کشتیرانی، 27 فروند کشتی و یک فرد حقیقی مورد تحریم قرار گیرند.

,

نیکی هیلی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: ‹‹تصویب این مجموعه از تحریم ها علیه کره شمالی نشان دهنده این مسئله است که جامعه بین المللی در تلاش برای اعمال حداکثر فشارها بر کره شمالی، متحد است.››

,

وضع این دسته از تحریم‌های جدید علیه کره شمالی در حالی مطرح و مصوب می شود که نشانه هایی از کاهش تنش در روابط واشنگتن و پیونگ یانگ به چشم می خورد.

,

انتهای پیام/ط

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه