رئیس شورای اسلامی شهرصالحیه:
توسعه همه جانبه شهری جزو اهداف اصلی شورای اسلامی شهرصالحیه است
رئیس شورای اسلامی شهرصالحیه گفت: توسعه همه جانبه شهری و تحقق یک زندگی توأم با معنویت، آرامش و امید برای شهروندان، جزو اهداف شورای اسلامی شهر می باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا دهقاننیری رئیس شورای اسلامی شهرصالحیه در گفتوگو با خبرنگار بهارستانه با ابراز امیدواری نسبت به رشد فزاینده شهرصالحیه در سال جاری، اظهار داشت: در سالی که در پیش است باردیگر شاهد زمینهسازی برای بهرهگیری از امکانات داخلی و خارجی برای پیشرفت کشور و بهبود زندگی جامعهمان در همه عرصهها خواهیم بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارستانه, بهارستانه, بهارستانه,وی در ادامه با تبریک سال نو به شهروندان شهرصالحیه، گفت: آرزوی همه ما زندگی در شهری اخلاقی، زیبا، ایمن، شاد، آباد و توسعه یافته می باشد که بدون تردید در سایه همدلی و همراهی همه شهروندان و مسئولان، در سال 97 در شهری با اخلاقتر، زیباتر، ایمنتر، توسعه یافتهتر، آبادتر و شادابتر از امروز به استقبال بهار خواهیم نشست.
,دهقاننیری با بیان اینکه عدهای در خواب غفلت به سر میبرند، اظهار داشت: عید نوروز فرصت مناسبی برای بازگشت به خود و انقلاب درون است و با زدودن غبار و هرگونه سیاهی دل و جان، این موضوع عینیت می یابد.
,وی همچنین خدمت به شهر و شهروندان را هدف اصلی شورای اسلامی شهرصالحیه برشمرد و تصریح کرد: در راستای توسعه همه جانبه شهری و تحقق یک زندگی توأم با معنویت، آرامش و امید، لحظهای از تلاش و خدمت رسانی به شهر و شهروندان دست برنخواهیم داشت.
,رئیس شورای اسلامی شهرصالحیه درپایان باتوجه به اینکه پیشرفت هرچه بهتر شهرصالحیه نیازمند همکاری و همراهی شهروندان می باشد، خاطرنشان کرد: آحاد مردم ولایتمدار شهرصالحیه می بایست همگام با مسئولین در جهت دستیابی به شهری آباد، لحظهای دست از تلاش و کوشش بر ندارند، تا با کمک یکدیگر شهر خود را بیش از پیش آباد کنیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه