بازتاب بروجرد گزارش می دهد؛
اعتکاف قدم نهادن در مسیر انبیا الهی/فصل بارش رحمت الهی و زدودن گناه
سه روز عبادت و روزه داری اعتکاف فرصتی است تا به دور از همه دغدغه ها خود را بیشتر بشناسیم و به دور شدن از همه گناه ها از بارش رحمت الهی بهره ببریم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد ماه رجب که از راه می رسد مومنین خود را برای سه روز بندگی آماده می کنند، معتکفین این روزها به دور از همه هیاهوهای زندگی و دنیا در مسجد تنها با خالق خود راز و نیاز می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد ,,
در این روزها معتکفین از هر سنی با شور و اشتیاق و با زمزمه هایی در گوشه ای از مساجد با خدا درد دل می کنند و به دور از همه دلبستگی ها و دغدغه ها در این محیط آرام، بندگی می کنند.
, در این روزها معتکفین از هر سنی با شور و اشتیاق و با زمزمه هایی در گوشه ای از مساجد با خدا درد دل می کنند و به دور از همه دلبستگی ها و دغدغه ها در این محیط آرام، بندگی می کنند.,,
ایام اعتکاف فرصتی برای دوباره متولد شدن است، فرصتی برای دوری و ترک از گناه، فرصتی است تا با حضور خالصانه بتوانیم دوباره زندگی کنیم.
, ایام اعتکاف فرصتی برای دوباره متولد شدن است، فرصتی برای دوری و ترک از گناه، فرصتی است تا با حضور خالصانه بتوانیم دوباره زندگی کنیم.,,
امسال ماه رجب با سال نو و بهار آغاز شد، از روز گذشته مومنین با حضور در مساجد مشغول به عبادت بوده و سه روز روزه می گیرند و انسان با فرصتی که در اختیار دارد بیشتر خود را می شناسد.
, امسال ماه رجب با سال نو و بهار آغاز شد، از روز گذشته مومنین با حضور در مساجد مشغول به عبادت بوده و سه روز روزه می گیرند و انسان با فرصتی که در اختیار دارد بیشتر خود را می شناسد.,,
هستند معتکفینی که هر ساله در این مراسم شرکت می کنند و هر ساله از ایام نورانی ماه رجب به بهترین شکل استفاده می کنند و دوری از گناه، انس با معنویت و ارزش ها، خود شناسی و خدا شناسی از مهمترین نتیجه سه روز عبادت است.
, هستند معتکفینی که هر ساله در این مراسم شرکت می کنند و هر ساله از ایام نورانی ماه رجب به بهترین شکل استفاده می کنند و دوری از گناه، انس با معنویت و ارزش ها، خود شناسی و خدا شناسی از مهمترین نتیجه سه روز عبادت است.,,
اعتکاف یکی از موضوعاتی است که در روایات به آن تاکید فراوانی شده و امروز با همه تهاجمات دشمنان و تبلیغ های رنگارنگ اما جوانان بیشترین حضور را در میان معتکفین دارند و میل و رغبت برای حضور در برنامه های معنوی افزاییش یافته است.
, اعتکاف یکی از موضوعاتی است که در روایات به آن تاکید فراوانی شده و امروز با همه تهاجمات دشمنان و تبلیغ های رنگارنگ اما جوانان بیشترین حضور را در میان معتکفین دارند و میل و رغبت برای حضور در برنامه های معنوی افزاییش یافته است.,,
حجت الاسلام "صادق جعفر پور" رئیس سازمان تبلیغات اسلامی بروجرد در گفت و گو با بازتاب بروجرد گفت: امسال 900 نفر در بروجرد معکتف شده اند که از این تعداد 750 نفر خانم و 150 نفر آقا هستند که در دو مسجد امام(ره) و مسجد جامع حضور دارند.
, حجت الاسلام "صادق جعفر پور" رئیس سازمان تبلیغات اسلامی بروجرد در گفت و گو با بازتاب بروجرد گفت: امسال 900 نفر در بروجرد معکتف شده اند که از این تعداد 750 نفر خانم و 150 نفر آقا هستند که در دو مسجد امام(ره) و مسجد جامع حضور دارند.,,
وی اضافه کرد: در میان معتکفین جوانان حضور چشمگیری دارند و از روز گذشته در مساجد حضور یافته و به مدت سه روز به عبادت و روزه داری می پردازند.
, وی اضافه کرد: در میان معتکفین جوانان حضور چشمگیری دارند و از روز گذشته در مساجد حضور یافته و به مدت سه روز به عبادت و روزه داری می پردازند.,,
حجت الاسلام جعفر پور اظهار داشت: در مراسم اعتکاف علاوه بر عبادت و روزه داری، برنامه های فرهنگی دیگری نیز در مساجد برگزار می شود که یکی از این برنامه ها قرآن در زلال اعتکاف است.
, حجت الاسلام جعفر پور اظهار داشت: در مراسم اعتکاف علاوه بر عبادت و روزه داری، برنامه های فرهنگی دیگری نیز در مساجد برگزار می شود که یکی از این برنامه ها قرآن در زلال اعتکاف است.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه