جانشین ستاد خدمات سفر مازندران خبر داد

اقامت 13.3 میلیون نفرشب مسافر در مازندران

اقامت 13.3 میلیون نفرشب مسافر در مازندران
جانشین ستاد خدمات سفر مازندران با بیان اینکه تا پایان روز 11 فروردین، تعداد مسافران نورزوی مقیم به 13 میلیون و 362 هزار و 443 نفر شب رسید، گفت: نباید گفته شود روزهای پایانی است و از جدیت کمیته‌ها کاسته شود؛ باید با همان قوت تا روز آخر ادامه داشته باشد تا هیچ‌گونه کمبود و کاستی نداشته باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، علی نبیان صبح امروز در جلسه ستاد خدمات سفر مازندران ضمن اشاره به نزدیک‌شدن به روزهای پایانی تعطیلات نوروزی، اظهار کرد: طی روزهای اخیر رفته‌رفته میزان ورودی خودروها به استان نسبت به خروجی‌های استان در حال کاهش است و میزان خروجی‌ها در حال رشد بیشتری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی با بیان اینکه در روز یازدهم فروردین، سهم مازندران از تردد جاده‌ای کشور، 9.1 درصد بوده است، افزود: انتظار ما از کلیه کمیته‌ها و همکاران‌مان در راهداری، حمل‌ونقل، اورژانس و هلال احمر آن است که همچون روزهای نخستین با طراوات و انرژی، به ارائه بهترین خدمات در زمان بازگشت مسافران نیز بپردازند.

معاون عمرانی استاندار مازندران با بیان اینکه کمیته تنظیم بازار استان نیز باید نظارت جامع و کاملی از بازار داشته باشد، ادامه داد: نباید گفته شود روزهای پایانی است و از جدیت کمیته‌ها کاسته شود؛ باید با همان قوت تا روز آخر ادامه داشته باشد تا هیچ‌گونه کمبود و کاستی نداشته باشیم.

این مسئول با اشاره به اقامت تعداد یک‌میلیون و 70 هزار و 236 نفرشب مسافر نوروزی در روز گذشته، تصریح کرد: از روز 27 اسفند سال 96 تا پایان روز 11 فروردین سال‌جاری، تعداد مسافران نورزوی مقیم در استان به 13 میلیون و 362 هزار و 443 نفر شب رسیده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، 32 درصد افزایش داشتیم.

نبیان با اشاره به جابه‌جایی 40 هزار و 432 نفر از مسافران از طریق حمل‌ونقل ریلی، اضافه کرد: میزان تردد خودروها در محورهای ورودی استان از ابتدای طرح تاکنون، یک‌میلیون و 740 هزار و 828 دستگاه و میزان خروجی نیز یک‌میلیون و 474 هزار و 997 دستگاه بوده است.
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,


وی با اشاره به برپایی 65 هزار و 320 تخته چادر در پارک‌های جنگلی استان، یادآور شد: تعداد بازدید از مراکز اقامتی موقت شهرداری‌های استان به 9 هزار و 370 مورد رسیده است.

جانشین ستاد خدمات سفر مازندران در پایان میزان مصرف بنزین معمولی و سوپر را طی این بازه زمانی، 91 میلیون و 938 (هزارلیتر) اعلام کرد و گفت: میزان مصرف نفت‌گاز 12 میلیون و 287 (هزارلیتر) و میزان مصرف CNG نیز 9 میلیون و 788 (هزار کیلوگرم) ثبت شده است.
, ,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه