درچهارمین روز از هفته دولت صورت گرفت؛
بهره برداری از طرحهای عمرانی و صنعتی در اصلاندوز
در چهارمین روز از هفته دولت با حضور فرماندار شهرستان پارس آباد و مسئولان بخش چندین طرح صنعتی و عمرانی در اصلاندوز افتتاح شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از ارس تبار ،صبح امروز همزمان با چهارمین روز از هفته دولت سه طرح بزرگ عمرانی و صنعتی با حضور فرماندار شهرستان پارس آباد ،بخشدار اصلاندوز ،مسئولان شهر و فرماندهان نظامی و انتظامی ،شورای بخش و دهیاران افتتاح و به بهره برداری رسید.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, ارس تبار, ,,


, در اولین پروژه قابل افتتاح ،کارگاه شن و ماسه شرکت قوم مغان واقع در روستای بران علیا در زمینی به مساحت دو هکتار و با اعتبار 15میلیارد ریال از محل آورده شخصی صاحب این کارگاه و بدون استفاده از تسهیلات بانکی به بهره برداری رسید.
,فرماندار شهرستان پارس آباد و مسئولان شهر در این افتتاح ازنزدیک با فعالیتهای این کارگاه بازدید کردند.
,,


, همچنین در آیین افتتاحیه یک گاوداری در روستای مقصودلوی وسطی ،"حسن روحی" رییس جهاد کشاورزی پارس آباد گفت:گاوداری مارال مغان در زمینی به مساحت نیم هکتار و با پروار بندی گوساله 200 راسی احداث شده است.
,وی بابیان اینکه گاوداری مارال مغان برای پنج نفر اشتغالزایی ایجاد کرده است افزود:صاحب این گاوداری برای ایجاد آن مبلغ سه میلیارد ریال از تسهیلات بانک کشاورزی استفاده کرده و یک میلیارد و 600میلیون ریال نیز از آورده شخصی برای تامین و توسعه آن هزینه کرده است.
,رییس جهاد کشاورزی پارس آباد خاطرنشان کرد: محصولات تولیدی این گاوداری شامل شیر، گوشت قرمز و دام زنده بوده و نوع مواد مصرفی دامها نیز یونجه، کنستانتره، کاه و ذرت علوفهای است.
,در ادامه یک باب ساختمان دهیاری روستای محبوب کندی اصلاندوز نیز به بهره برداری رسید .
,,


, لطفعلی زیادی بخشدار اصلاندوز در جریان افتتاح این ساختمان بااشاره به بحث توسعه روستایی و توزیع عادلانه بودجه در روستاها و قشلاقات و اولویت بندی این روستاها براساس نیازمندیهای روستایی اظهار کرد: در طول سال 92 و 93 تعدادی از قشلاقات شن ریزی شده است و برای شن ریزی سایر قشلاقات مبلغ یک میلیارد ریال اختصاص یافته است.
,وی بابیان اینکه در روستاها نیز بحث ایجاد پل و ساختمان دهیاری مدنظر است افزود:ساختمان دهیاری روستای محبوب کندی بازیر بنای 60متری ایجاد شده و برای تکمیل و بهره برداری آن مبلغ 340میلیون ریال با همت اهالی ،دهیاری و شورای اسلامی این روستا هزینه شده است.
,بخش اصلاندوز در 200 کیلومتری شمال استان اردبیل واقع شده وهم مرز کشور جمهوری آذربایجان است.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه