رییس پلیس انتظامی شهرستان رباط کریم خبرداد:

کشف ۲۲هزار نخ سیگار قاچاق در نصیرشهر رباط کریم

کشف ۲۲هزار نخ سیگار قاچاق در نصیرشهر رباط کریم
رییس پلیس انتظامی شهرستان رباط کریم از کشف کشف ۲۲هزارنخ سیگار قاچاق در نصیرشهر رباط کریم خبر داد و تأکید کرد: رباط کریم یکی از مبادی ورودی کالای قاچاق در تهران است که به طور جدی پلیس با کالای قاچاق برخورد می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالله زاده پاشاکی، فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی رباط نیوز با تأکید بر حمایت از کالای ایران، به قاچاقچیان کالای خارجی هشدار داد و تأکید کرد:  رباط کریم یکی از مبادی ورودی کالای قاچاق در تهران است که به طور جدی پلیس با کالای قاچاق برخورد می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رباط نیوز, رباط نیوز,

وی از کشف ۲۲ هزار نخ سیگار خارجی قاچاق خبر داد و ابراز کرد: مامورین پلیس امنیت شهرستان رباط کریم در بازدید نامحسوس از واحدهای صنفی موفق به شناسایی یک مغازه متخلف پخش عمده سیگار در نصیر شهر شدند .

,
فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم تصریح کرد: ماموران انتظامی باتشکیل یک تیم عملیاتی وهماهنگی قضایی وارد محل شده و در بازرسی به عمل آمده از مغازه تعداد ۲۲ هزار نخ سیگار خارجی قاچاق کشف و متهم رادستگیر وبه پلیس امنیت دلالت دادند.
,
 
,
پاشاکی تأکید کرد: در بازجویی های پلیسی فرد دستگیر شده به جرم خود اعتراف کرده واعلام داشته که سیگارها رابه صورت غیر قانونی وارد کرده و قصد فروش آنهارا داشته که باهوشیاری مامورین موفق نشده است .
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه