عضو شورای اسلامی شهر بیرجند:
جامعه، فضای رشد دختران را فراهم کند / تکریم زنان تکریم کل جامعه است
عضو شورای شهر بیرجند: در دین اسلام زن مسئول حفظ بنیان خانواده و به معراج رساندن مردان از دامن پاک خویش است لذا تکریم زن , تکریم کل جامعه و ضامن بقای خانواده به عنوان اصلی ترین رکن تشکیل دهنده جامعه است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا ، عضو شورای شهر بیرجند در گفتگو با خبرنگار زن امروز با تبریک روز میلاد حضرت معصومه(س) ، گفت: مهم ترین ویژگی دختر مسلمان عفت و پاک دامنی اوست که تنها راه حفظ عفت و پاکدامنی قطعا حجاب است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, زن امروز,
سیده زهرا حسینی افزود: جامعه به عنوان محل فعالیت دختران باید محیطی امن و ایمن برای آنها بوده و موجبات رشد و تعالی و حفظ عفتشان را فراهم نماید.
وی حضرت معصومه(س) را الگوی کامل یک دختر مسلمان نامید و افزود: آن حضرت در عفت و پاکدامنی, بزرگی و بزرگواری ,حسن خلق و از همه مهم تر تقوی و دین داری سرآمد بودند و دختران نیز باید حضرت معصومه (س) را الگوی خویش قرار دهند.
حسینی با اشاره به اینکه جامعه باید فضای رشد دختران را که مادران آینده هستند فراهم نماید گفت: متاسفانه فضای کنونی جامعه ما بیش از اینکه مروج الگو ها و فرهنگ اسلامی باشد به سمت الگوهای غربی و فرهنگ استعماری غرب متمایل شده است و دشمنان نظام اسلامی برای هتک حرمت نظام و رواج فرهنگ مبتذل غرب جنگ نرمی را شروع کرده اند که مقابله با آن نیاز به تیزهوشی بیشتر دارد تا فضای سالم تر و بهتری برای فعالیت دختران مسلمان فراهم شود .
در پایان وی افزود: در دین اسلام زن مسئول حفظ بنیان خانواده و به معراج رساندن مردان از دامن پاک خویش است لذا تکریم زن , تکریم کل جامعه و ضامن بقای خانواده به عنوان اصلی ترین رکن تشکیل دهنده جامعه است.
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه