logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

سرقت از خودرو با کش شلوار!

سرقت از خودرو با کش شلوار!
فرمانده انتظامی کلانشهر تبریز گفت: با کمک شهروندان و تلاش ماموران کلانتری 14 جهاد تبریز سارق سابقه دار داخل خودرو دستگیر و به هفت فقره سرقت داخل خودرو و مغازه اعتراف کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از باشگاه خبرنگاران، سرهنگ فرهنگ نوروزی فرمانده انتظامی کلانشهر تبریز گفت: برابر اعلام پلیس 110 مبنی بر دستگیری یک سارق داخل خودرو توسط اهالی خیابان لاله تبریز، بلافاصله عوامل گشتی یگان فوریت های پلیسی 110 به محل مراجعه و فردی به هویت «ح ـ و» را که به گفته اهالی در حین فرار پس از سرقت از داخل خودرو پراید دستگیر کرده بودند را مشاهده و به کلانتری منتقل کردند که سارق اعلامی تحت بازجویی های تخصصی و فنی قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی افزود: نامبرده در اظهارات خود منکر هر گونه سرقت شده و با توجه به اینکه هیچ گونه مدرکی دال بر اینکه فرد دستگیر شده واقعاً سارق است وجود نداشت در نهایت با پیگیری و بازرسی بدنی تکمیلی توسط مسئول تجسس کلانتری 14 از لباس زیر فرد دستگیر شده یک عدد شمع موتور خودرو که بر سر آن کش شلواری به طول حدوداً یک متر وصل شده بود کشف و طی استعلام سوابق نامبرده از اداره آگاهی مشخص شد فرد دستگیر شده تعداد هفت فقره سوابق کیفری از نوع سرقت داخل خودرو و مغازه داشته است.

این مقام انتظامی گفت: با توجه به اینکه سارق دستگیر شده از سارقان حرفه ای و باتجربه بوده که با ترفندها و شگردهای پلیسی آشنایی کامل داشته در نهایت با توجه به حساسیت موضوع و ناقص بودن شواهد و قرائن مسئول تجسس این یگان نامبرده را تحت بازجویی های طولانی و تخصصی قرار داده که در اعترافات اولیه مشخص شد فرد دستگیر شده به هنگام دستگیری قبل از رسیدن ماموران کیف دستی سیاه رنگی به همراه داشته و آن را به پسرش تحویل داده است.

سرهنگ نوروزی افزود: با توجه به مشخص شدن این موضوع عوامل کلانتری به همراه مسئول تجسس یگان با اخذ دستور از مقام قضایی در خصوص بازرسی منزل به آدرس سکونت سارق دستگیر شده عزیمت کرده که پس از بازرسی منزل هیچگونه اموال و وسائل سرقتی و غیرقانونی کشف نشد و پسر سارق دستگیر شده حدوداً 20 ساله شناسایی و سوالاتی از نامبرده پرسیده شد که گفت: کیف دستی سیاه رنگی که پدرم به من داده است را به یکی از اقوام خود واقع در خیابان رسالت تحویل داده ام که در این خصوص فوراً اقدام و بالاخره کیف دستی به کلانتری انتقال داده شد و در بازرسی از داخل آن تعداد زیادی مدارک شناسایی خودرو و بیمه نامه و کارت ملی و شناسنامه و کارت شناسایی به هویت های مختلف و چندین دسته چک و مقداری پول نقد کشف شد.

فرمانده انتظامی کلانشهر تبریز گفت: با استفاده از استعلام و تماس تلفنی تمام هویت های اعلامی در مدارک به کلانتری دعوت و همگی وسائل و مدارک خود را شناسایی و بیان داشتند که امروز یا چند روز قبل شیشه سمت شاگرد خودروی آنها را با یک جسم نامشخص شکسته و از داخل داشبورت وسایل آنها را به سرقت برده اند.

وی افزود: سارق دستگیر شده با مشاهده مالباختگان اعتراف کرد که هر روز صبح با موتورسیکلت، در جلوی بانک ها توقف کرده و مراجعه کنندگان به بانک را زیر نظر قرار داده و در خصوص گرفتن وجه و مبلغی که دریافت می کند اطمینان کامل پیدا کرده و سپس خودروی طرف مقابل را تعقیب کرده و هرکجا متوقف شود با یک عدد شمع موتور خودرو که بر سر آن کش شلوار به طول حدوداً یک متر وصل شده و اطمینان از اینکه مدارک یا پول های دریافتی از بانک را در کدام طرف خودرو نگه داشته با سرعت و شدت تمام به شیشه خودرو وارد کرده و شیشه به طور کامل شکسته و حداکثر در عرض کمتر از 40 ثانیه سرقت را انجام می داد که متهم به 3 فقره سرقت داخل خودرو با این شگرد اعتراف کرد.

سرهنگ نوروزی گفت: در این خصوص، پرونده تکمیل و برای بررسی بیشتر به اداره آگاهی استان به همراه سارق دستگیر شده ارسال شد و احتمال می رود با بررسی تکمیلی اداره آگاهی سرقت های داخل خودروی بسیاری به خصوص سرقت از مالباختگان و مشتریان بانک که در طول دو یا سه سال از سطح حوزه شهرستان تبریز صورت گرفته کشف شود.

فرمانده انتظامی کلانشهر تبریز با مثبت ارزیابی کردن نتایج راه اندازی قرارگاه مبارزه با سرقت، بر مشارکت سازمان ها و اقشار مختلف مردمی در این طرح تاکید و به عموم شهروندان توصیه کردع با نگهداری خودروی خود در پارکینگ منزل و یا مکانی مطمئن و با روشنایی کافی، استفاده از تجهیزات ضدسرقت و در نهایت عدم نگهداری مدارک و وسائل قیمتی در خودرو، سارقان را از وقوع این گونه جرایم ناکام بگذارید.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه