مدیر مرکز بهداشت و درمان گلوگاه خبر داد

راه‌اندازی واحد دیالیز بیمارستان ثامن‌الائمه گلوگاه

راه‌اندازی واحد دیالیز بیمارستان ثامن‌الائمه گلوگاه
مدیر مرکز بهداشت و درمان گلوگاه از راه‌اندازی واحد دیالیز در بیمارستان ثامن الائمه این شهرستان با هزینه یک میلیارد و 300 میلیون تومان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گلوگاه ما، هادی نجفی تیرتاشی در گفت‌وگو با خبرنگار ما درباره راه‌اندازی واحد دیالیز در بیمارستان ثامن الائمه گلوگاه، اظهار کرد: تا چندی پیش بیمارن دیابتی شهرستان برای دیالیز به شهرستان‌های مجاور همچون بهشهر، ساری، بندرگز و کردکوی مراجعه می‌کردند به همین منظور در اجرای اهداف بخش سلامت و ارتقای خدمات رسانی به بیماران دیالیزی گلوگاه با کمک خیرین و دانشگاه علوم پزشکی مازندران واحد دیالیز در بیمارستان ثامن الائمه این شهرستان راه‌اندازی شد.

وی افزود: در شهرستان گلوگاه ۳۰ بیمار دیالیزی وجود دارد و این مرکز در هر روز سه بیمار دیالیز می‌شوند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گلوگاه گفت: زیربنای این مرکز ۲۸۵ متر مربع در یک طبقه است که با حمایت ۸۰۰ میلیون تومانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و کمک ۵۰۰ میلیون تومانی خیران با ۵ دستگاه دیالیز ساخت و تجهیز شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلوگاه ما,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه